Много избиратели смятат, че президентът Байдън е твърде стар, за

...
Много избиратели смятат, че президентът Байдън е твърде стар, за
Коментари Харесай

Вицепрезидентът Камала Харис обсъжда ключови въпроси и изборите през 2024 г.

Много гласоподаватели считат, че президентът Байдън е прекомерно остарял, с цел да се кандидатира през 2024 година, само че вицепрезидентът Камала Харис отхвърля да взе участие в спекулации за това какво би се случило, в случай че президентът Байдън беше не може да остане в конкуренцията.

господин Сега Байдън е на 80 и Републиканската партия употребява възрастта на президента като таран. Някои демократи спекулират, че в отсъствието на настоящия президент други претенденти ще се включат в конкуренцията и няма да се подчинят на вицепрезидента.

„ Чувам от доста разнообразни хора доста разнообразни неща. Но дано просто да ви кажа, че съм фокусиран върху работата. Наистина съм. Нашата народна власт е на карта “, Харис споделих. „ А аз, почтено казано, съгласно мен нямам време за салонни игри. “

„ кадърен за работа “ след обикновен медицински обзор.

Около 53% от американците считат, че президентството е прекомерно взискателно за човек на възраст над 75 години, откри изследване на CBS News, оповестено през септември. Около 80% от американците считат, че определените чиновници на възраст над 75 години рискуват да не са в крайник с времето, а 78% имат терзания по отношение на способността си да извършват работата си.

Вицепрезидентът Камала Харис за Израел, Украйна, насилието с оръжие и Избори през 2024 година

Бившият президент Доналд Тръмп, актуалният любимец за републиканската президентска номинация, е на 77 години. Политически съперници и даже някои съдружници описаха Тръмп и господин Байдън като прекомерно остарели за Белия дом. До встъпването в служба на господин Байдън президентът Роналд Рейгън беше най-възрастният настоящ президент. Той беше на 77 години в края на втория си мандат.

Ключовите цели на демократите преди изборите през 2024 година

Вицепрезидентът Харис е посетил 19 непознати страни и се е срещнал с повече от 100 международни водачи, само че в последно време тя е индивидът на администрацията на Байдън вътрешни цели.

Нейният политически портфейл включва репродуктивни права, първопричините за миграцията, правото на глас и насилието с оръжие, един от най-неразрешимите проблеми, пред които е изправена страната. Само предходната седмица 18 души бяха убити и 13 ранени при всеобща пукотевица в Люистън, Мейн.

„ Приехме някои от най-важните закони за сигурност на оръжията от 30 години, само че към момента се нуждаем от нахлуване възбрана на оръжията ", сподели Харис. „ Не би трябвало да е по този начин. Едно време имаше възбрана за нападателни оръжия. Тя изтече. Нека я подновим.

Много американци са разочаровани от обстановката на границата, с броя на хора, опитващи се да преминат в Съединени американски щати на южната граница през миналата година, на рекордно високо равнище.

„ Не е загадка, че имаме развалена имиграционна система “, сподели Харис. „ В кратковременен проект ние се нуждаят от безвредна, проведена и хуманна гранична политика. И в дълготраен проект би трябвало да влагаме в първопричините за миграцията. Но долната линия? Конгресът би трябвало да работи. 'Хайде. Участвайте в решението, вместо в политически игри. “

Администрацията на Байдън също се бори с стопанската система, защото американците са изправени пред удивително високи цени за съществени неща, в това число храна и жилища

„ Ние встъпи в служба по време на пика на пандемия, рекордна безработица ", сподели Харис. „ И заради нашата икономическа политика в този момент понижаваме инфлацията. Създадохме над 14 милиона нови работни места. Създадохме над 800 000 нови работни места в производството. Заплатите се покачват. И по този начин, видяхме огромен прогрес. "

Защо Байдън и Харис не се оправят по-добре в анкетите?

В началото на мандата на президента Байдън 70% от хората под 30 сподели, че прави добра работа, откри изследване на CBS News. Сега изследване на CBS News демонстрира, че по-малко от 50% от младежите считат, че господин Байдън прави добре работата. 

Вицепрезидентът Камала Харис споделя ангажираност към Израел, Украйна няма да се поколебае

Самата вицепрезидентка не е доста известна. Само 41% от възрастните споделиха пред CBS News, че утвърждават работата, която прави, което е почти същото като рейтинга на утвърждение на президента Байдън. Тя сподели проблеми са по-важни за нея от социологическите изследвания.

Билетът Байдън-Харис върви един до друг с Доналд Тръмп, макар че някогашният президент е изправен пред десетки наказателни обвинявания. Някои се чудят за какво билетът Байдън-Харис не е не изследвам по-добре. 

„ Аз не съм политически специалист, тъй че няма да приказвам за това, само че това, което ще кажа, е следното: когато американският народ успее да вземе от близко погледнете изборното време за техните благоприятни условия, мисля, че изборът ще бъде явен “, сподели тя. „ Ще спечелим. Нека просто да ви го кажа. Ще спечелим. И не споделям, че ще бъде елементарно, само че ще спечелим. “

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР