Много искаме съдебна реформа, ама нямаме желание да го направим

...
Много искаме съдебна реформа, ама нямаме желание да го направим
Коментари Харесай

ИБГНИ за 46-ото НС: Направихме много повече отколкото Борисов за 12 г.*

" Много желаеме правосъдна промяна, но нямаме предпочитание да го създадем " се трансформира в принцип на това Народно събрaние. Това сподели ръководителят на ПГ на " Изправи се БГ! Ние идваме! " Мая Манолова в декларация от името на група, съобщи " Фокус ".

" Само 26 съвещания. Нека да отбележим, че за 26 парламентарни съвещания, този парламент направи повече, в сравнение с беше свършено в ръководството на ГЕРБ , в кабинетите на Борисов, тъй като след 12 години бяха преизчислени пенсиите на възрастните хора и след 12 години беше нараснало майчинството ", съобщи още Мая Манолова.

Мая Манолова направи лапсус и назова групата си " Изправи се БГ! Ние идвахме ", на което депутатите от залата реагираха по друг метод и прекъснаха за малко декларацията й.

" За страдание това Народно заседание не се оправи с предизвикването да извърши същински промени в правосъдната система . Единственото, което успяхме да създадем е закриването на бюрото при основния прокурор, преместено в Министерство на правораздаването. За страдание за втори парламент Законът за правосъдната власт минава единствено на първо четене. По този метод тези бухалки на властта, ще продължат да си разчистват сметките през неуместните и през идващите месеци. Защо? Защото съпротивата против същинската правосъдна промяна в този парламент беше голяма. Наистина правилото доста желаеме правосъдна промяна, но нямаме предпочитание да го създадем, се трансформира в принцип на това Народно заседание ", съобщи още Мая Манолова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР