Много искам ние да покажем динамика в партийния живот, каза

...
Много искам ние да покажем динамика в партийния живот, каза
Коментари Харесай

Кунева: Не мога да премълчавам корупцията

Много желая ние да покажем динамичност в партийния живот, сподели Меглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от... към профила по Българска национална телевизия.

Лидерът на Движение България за жителите (ДБГ) в оставка. С тези думи изясни за какво се е е отдръпнала от поста. Тя добави, че през септември ще се избира нов водач на ДБГ. "Усещам поддръжка от придвижването ", сподели Кунева и добави, че е номинирана за ръководител на политическата групировка.

"Ние добре се разбирахме с другите елементи от Реформаторския блок (РБ). Ние работим добре с другите елементи от Република България. Ние би трябвало да използваме времето, когато не сме в Народното събрание и да помислим по какъв начин се стигна до там ", уточни още Кунева. "Нашата страна е комплицирана, сложна страна ", сподели още тя във връзка загубата на Република България на последните изори.

Темата за прекъсването на фондовете на Европейския съюз за просвета също бе коментирана от Кунева. "Това е тежък пропуск в просветното министерство. Аз не мога да замлъквам корупцията, аз получих сигнал и се трябваше да се задвижвам ", сподели някогашният отраслов министър. Тя уточни, че прекъсването на фондовете е било в унисон с разпоредбите на Европейската комисия.

"Аз притискам палци на правосъдния министър Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на правораздаването. Родена е на 24 май... към профила да направи един добър закон за битка против корупцията ", сподели още Кунева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР