Много искаха да ме сменят, много искаха дворът да остане

...
Много искаха да ме сменят, много искаха дворът да остане
Коментари Харесай

Борисов към ГЕРБ: Много искаха да ме сменят, да остане дворът без овчарско куче! Няма да стане!

" Много желаеха да ме сменят, доста желаеха дворът да остане без овчарско куче. Искам да благодаря на моите съратници, че не се подведоха. Още имате потребност от мен, доста са подли, доста са зли. Аз самият ще ви кажа по кое време с Веждичката ще си отидем да вършим пластики ". Това бяха финалните думи от словото си Бойко Борисов пред форума на партията.

По тематиката войната сме безапелационни и няма опрощение да бъде пощаден агресора, акцентира Борисов пред делегатите на 7-то Национално събранае откакто още веднъж бе избран отново за водач на партията.

Когато гинат хора, има единствено един интерес - човешкия живот.

Да кажеш през днешния ден, че си срещу глобите, това е възмутително, акцентира Борисов.

Българска социалистическа партия към този момент не са ни главният съперник, тях все ги побеждаваме, уточни водачът на ГЕРБ.

" Нашият Конфуций, Томислав Дончев, сподели че това е коалиция на омразата. Защо да ни ненавиждат - че са били на заплата при нас, че са яли бял самун от нас, че ние сме ги предложили за министри, какво им направихме, че да ни ненавиждат.

Четворната коалиция се бори единствено постове и пари ", уточни водачът на ГЕРБ.

Борисов се обърна към министър Нинова: Спекула ли е да произвеждаш ток за 50 лева от Козлодуй и да го продаваш на 600 за бизнеса?

Спекулантите, наречени държавно управление, грабят бизнеса, уточни някогашният министър председател.

" Ние сме златна съпротива, само че те не одобряват нашите оферти.

Ние не сме на думи евроатлантическа партия, като тези от Демократична България, ние същински им предлагаме да се вземат решение проблемите. Вече една година страната няма План, има една инвестиция за едни акумулатори и по тази причина е целият напън да се бави този План ", акцентира Борисов.

" Онази вечер щяха да се избият за ръководител на Българска народна банка. Политическа партия няма човек за Българска народна банка и в този момент желаят да трансформират разпоредбите да сложат бакалавър за началник на Българска народна банка. Защо ни ненавиждат, че сме ги назначавали на всякакви постове! ", възмути се водачът на ГЕРБ.

Борисов напомни случая с сякаш крадената джипка на Владислав Горанов, която към този момент му била върната. " Лошият усет остава ", сподели Борисов, - " Не било компютри, а компоти. "

Ние градивно дадохме модел по какъв начин да се оправим с цената на тока. Ако ние управлявахме, цената на тока щеше да се вдигне единствено с 2-3 %, сподели Борисов. Държавните спекуланти вършат и спекулата с житото, безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

" Същият болен мозък, който палеше маски, в този момент клати страната. При ГЕРБ се подвигаха приходите, при тези от 50 лв. токът стана 650. За секунди секретно се краде ток и газ. Не ни поддържат да се дадат пари за църквите, джамиите, синагогите, учебните заведения, лечебните заведения. Предлагаме подготвени решения, не ги одобряват. Ние не на думи сме евроатлантици като Демократична България, на които им избяга младежката организация. Предложихме да ги подкрепим, те нищо не одобряват. Но пък сме клатили страната, като предлагаме предварителни избори. Цяла година нямат проект за възобновяване и развиване. Така 23 милиарда лв. стоят в Брюксел, можеха към този момент те да са ги изхарчили. Имаме посттравматичен инстикт, тъй като гледаме да се обединим за устойчиво ръководство ", разкри още той.

" Много хора ме предизвестиха да не се заиграваме с ПП-тата, тъй като виждат инстинктивно, че с тях нещо не е наред. Вицепремиер написа, че се крадяло по 10 милиарда на година, след това Василев сподели, 8 милиарда, Петков ги понижи на 4. А те всяка седмица се набълбукват с задължения и задължават идващото потомство. Тази ли смяна желаете?

100 пъти си поръсихме главата с пепел, със сол, всички вини приехме, единствено да има мир. И тези хора приказват за парламентаризъм. Без кворум и без финансов министър одобриха бюджет. Във време на война би трябвало да сме единни. Дори на националния си празник се разбутахме на Шипка. Не ние сме наложили омразата. Мая Манолова ме ненавижда, тъй като беше омбудсман при мен ", разяснява той.

Борисов разгласи, че изцяло поддържа ГЕРБ да работи за ново ръководство и добави, че структурите в страната са изрично срещу партията да поддържа по какъвто и да е мотив ръководещата коалиция.

" Партийни членове ме заклеваха по никакъв метод да не даваме поддръжка за Политическа партия и тази коалиция. Сигналът, когато подкрепихме Политическа партия за свалянето на Янев, се е разчел в партията по доста неприятен метод. Едва ли не, че ние желаеме да крепим това ръководство и по тази причина в Деклараията се съгласих с изречението за Национален щаб и предварителни избори, тъй като в този парламент няма нищо друго с изключение на четворна коалиция, която се бори единствено за постове и пари, " изясни Борисов.

Борисов поздрави партията, която била ограбена от машинното гласоподаване. Той не познавал един човек, който да харесва ПП-тата, само че социолозите не смеели да дадат прогнози, с изключение на да демонстрират, че Политическа партия са преди всичко.

Председателят на Народното събрание, който му се виждал мъдро момче, споделил, че за спекулата с олиото също била отговорна ГЕРБ. Най-силно желая още през днешния ден войната да спре, с цел да възстановим и нашия район, съобщи още Борисов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР