Много искаха да ме сменят, много искаха дворът да остане

...
Много искаха да ме сменят, много искаха дворът да остане
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ Борисов: Много искаха да ме сменят, за да остане "дворът" без овчарско куче! Няма да стане!

Много желаеха да ме сменят, доста желаеха дворът да остане без овчарско куче. Още имате потребност от мен, доста са подли, доста са зли. Аз самият ще ви кажа по кое време с Веждичката ще си отидем да вършим пластики, съобщи в мощна тирада водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред VII Национално заседание на партията. В събитието участваха близо 1 100 делегати и посетители от всички регионални структури на партията в страната, управлението на ГЕРБ, народни представители, евродепутати, общински съветници, кметове и ръководители на общински препоръки от ГЕРБ.

В началото на събранието видеообръщение към партията направи Антонио Лопес от ЕНП. " Правителствата, преведени от теб, скъпи Бойко, пазеха финансовата непоклатимост. Направиха се огромни вложения. В момента страната се ръководи от коалиция на омразата. ГЕРБ би трябвало да работи за ново ръководство на страната, да сътвори условия за непоклатимост на на страната. И във всеки миг да имате подготвеност да поемете ръководството на страната ", сподели той.

Лопес прикани ГЕРБ да образува държавно управление в сянка с екипи, които да приготвят антикризисна стратегия за ръководство на България и във всеки един миг да имат подготвеност да предложат управнически решения. " Това е ваш дълг, това е също по този начин наш дълг като Европейска национална партия към хората в България ", добави той.

 Приветствие от ген.секратар на ЕНП Антонио Лопес Приветствие от ген.секратар на ЕНП Антонио Лопес Източник: Zonanews

 VII-то Национално заседание на Политическа партия ГЕРБ VII-то Национално заседание на Политическа партия ГЕРБ Източник: Zonanews
С 943 гласа " за " VII-то Национално заседание на партията преизбра за ръководител на партията Бойко Борисов. По време на война генералите не се сменят, по тази причина предлагам Томислав Дончев и Даниел Митов за зам.-председатели, сподели Борисов. Дончев и Митов бяха определени с 942 гласа за и един въздържал се.

 Гласуване на пратеник на VII-то Национално заседание Гласуване на пратеник на VII-то Национално заседание Източник: Zonanews  Томислав Дончев и Даниел Митов бяха избрани отново за зам.-председатели Томислав Дончев и Даниел Митов бяха избрани отново за зам.-председатели Източник: Zonanews
По тематиката война сме безапелационни и няма опрощение да бъде пощаден агресора, акцентира Борисов пред делегатите на форума на ГЕРБ, откакто още веднъж бе избран отново за водач на партията. " Когато гинат хора, има единствено един интерес - човешкият живот. Да кажеш през днешния ден, че си срещу глобите, това е възмутително ", изрично съобщи Борисов.

Българска социалистическа партия към този момент не са ни главният съперник, тях все ги побеждаваме, уточни Борисов. Нашият Конфуций, Томислав Дончев, сподели че това е коалиция на омразата. Защо да ни ненавиждат - че са били на заплата при нас, че са яли бял самун от нас, че ние сме ги предложили за министри, какво им напрявихме, че да ни ненавиждат.

 Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов Източник: Zonanews
" Когато подкрепихме свалянето на Янев, се е разчело по неприятен метод, че ние желаеме да крепим това ръководство. Но по тази причина се съгласих с изречението народен щаб и предварителни избори. Защото в този парламент няма нищо с изключение на четворна коалиция, която се бори единствено за постове и пари ", акцентира Борисов.

" Много мислихме по политическата ни декларация. По тематиката война сме безапелационни това не е военна интервенция, инвазия, или някаква игра. Близо до нашата граница, Одеса, се води война. Тук няма опрощение да бъде пощаден агресорът ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 Евродепутатите на ГЕРБ Евродепутатите на ГЕРБ Източник: Zonanews
" Винаги съм бил за мирна, уравновесена политика, само че това е когато има мир, тогава дипломатите са най-важните. Когато има война, когато виждаш милиони бежанци и това да го наричаш интервенция – изрично не. Вместо ние като страна и нация да сме безапелационни, тъй като в мир можеш да приказваш за национални ползи. Когато гинат хора и милиони бежанци се изнасят тогава един интерес единствено и това е човешкият живот. Да кажеш, че си срещу наказания, срещу съоръжение да се изпрати, което прави цяла Европа и света, ние от ГЕРБ сме възмутени от това. Да тръгваш на Европейски съвет и единствено с помощта на ГЕРБ да имаш декларация за наказания, това е несериозно ", безапелационен е Борисов.
 Делян Добрев Делян Добрев Източник: Zonanews
В новия състав на ИК бяха определени Делян Добрев, Живко Тодоров, Йорданка Фандъкова, Димитър Николов, Цвета Караянчева, Иван Тотев, Деница Сачева, Костадин Ангелов, Вежди Рашидов, Тодор Стаматов и Тодор Кръстев.

 Проф. Костадин Ангелов Проф. Костадин Ангелов Източник: Zonanews
Завоювахме второто място в света по смъртност от Коронавирус, тъй като Кацаров раздаваше медели, вместо да взима ограничения, сподели Борисов, като се обърна към Манфред Вебер и благодари на медиците.

 Манфред Вебер и Бойко Борисов Манфред Вебер и Бойко Борисов Източник: Zonanews

Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР