Много хората започнаха да се съгласяват с моята теза, че

...
Много хората започнаха да се съгласяват с моята теза, че
Коментари Харесай

Иво Инджев: И сега водим политиката на Борисов

Много хората започнаха да се съгласяват с моята теза, че България не е разграничена толкоз на ляво и дясно, колкото на изток и запад, приказвам за манталитета и това към този момент се видя от всички. За малко да падне държавното управление, тъй като едни хора желаят да угодят на Москва у нас. От отношението към това да внимаваме да не дразниме Русия, което беше беше политиката на Борисов от самото начало. Това съобщи Иво Инджев пред Телевизия 7/8.

Аз персонално съм го чувал от Борисов по телефона, когато ми се обади 2012-а да ми заяви, че АЕЦ " Белене " ще се закрие и че желае аз да съм първият, който ще го научи, с цел да го популяризира посредством своя блог. И аз го попитах, за какво ми се обаждате на мен, а той ми сподели, с цел да не ми ядеш повече кокалите. Тогава аз се възползвах и го попитах какво вършим с този паметник на Червената войска. Той сподели: А, не, това съм го оставил на Фандъкова.

Освен това ние в този момент преговаряме за газа и не желая да дразниме Путин. Ето това е еманацията на неговата политика от самото начало - не желая да дразниме Путин. За страдание, аз го виждам и в днешно време това като политика, сподели още Инджев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР