Много хора знаят за лечебните свойства на подправките, но ето

...
Много хора знаят за лечебните свойства на подправките, но ето
Коментари Харесай

Водата с куркума и нейните удивителни ползи за здравето

Много хора знаят за лечебните свойства на подправките, само че ето три аргументи, заради които би трябвало да пиете здравословна напитка от куркума всеки ден. Тя има огромен резултат върху кожата, върху метаболизма на тялото, върху работата на стомаха и червата.

Водата с куркума задейства процеса на обработка на употребяваната храна. Подправката има затоплящ резултат, с помощта на който се освобождава стомашен сок, което спомага заусвояването на мазнини и тежки храни. Тази напитка ще бъде мощно нужна при тежки ястия или по време на дълги празнични почивни дни.

Водата с куркума и лимонен сок е дейно средство за тялото, което е доста потребно за кожата. Когато го употребявате, кожата ви безусловно ще свети, а акнето и алените петна по лицето ви ще изчезнат вечно!

Водата с куркума е чудесно решение против мазнини, защото форсира метаболитните процеси и също по този начин способства за отстраняването на шлаките и другите нездравословни отрови.

Тайната рецепта за напитката

Предлагаме ви два разновидността.

Първият е доста елементарен. В чаша топла вода прибавете половин чаена лъжичка фалшификация и разбъркайтедобре.

Вторият е малко по-сложен. Охладете сварената вода, прибавете лимонен сок, 1 чаена лъжичка мед и 1/2 чаена лъжичка от подправката. Разбъркайте добре и оставете за малко. За да подобрите резултата, можете да добавите малко джинджифил, само че той е на усет.

Кога да я пием?

Пийте напитката половин час преди закуска. Методът на подготвяне не е комплициран, тъй че след пробуждане, разбъркайте съставките и изпийте незабавно.

Вижте още: Имате нездравословни бактерии в стомаха си? Ето какво да извършите!

Няма да ви съветваме от къде да купувате куркума, защото някои избират да я купуват във фабрични опаковки от магазина, а други избират да я купуват от пазара, тъй че изборът е ваш.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР