Много хора вярват, че порта към Ада съществува и тя

...
Много хора вярват, че порта към Ада съществува и тя
Коментари Харесай

Портите към ада съществуват! Те са цели седем и се намират в...

Много хора имат вяра, че врата към Ада съществува и тя може да бъде открита в американския град Бразил, Индиана. Ако може да се има вяра на легендите, в окръг Уобаш има цели седем разнообразни входа към преизподнята.

Според една от легендите, над едната врата в миналото трен е излязъл от релсите и всички пасажери са починали, попадайки напряко в пъкъла. Твърди се още, че на това място непрестанно се случват свръхестествени неща.



Ужасяващите свойства на " портите на пъкъла "
Местните ще ви опишат, че в тъмната част на денонощието на това място изключително мощно се усеща наличието на паранормалното. Нощно време от тунелите се чуват детски писъци и рев. Те могат да бъдат чути и на гореспоменатата железопътна линия, и от околните гори.

Именно мръсните и изоставени тунели се считат за входове към мястото, на което нито един рационален човек не би желал да попадне. Въпреки това се намират доста смелчаци, които желаят да се приближат до пъкъла и да се срещнат с духовете му.


Предполага се, че всеки, който отиде на мястото сред среднощ и 3 часа сутринта, примерно след към 30-ина минути ще види в един от тунелите фантом надзирател. Той прилича двуметрова белезникава човешка фигура, която издава див, безчовечен вик и стартира да преследва натрапниците. Ако на неканения посетител не му провърви, призракът го завлича в царството на мъртвите.

Реални случаи на изчезнали хора и гибел

Според някои данни, в региона постоянно се случва да изчезват хора. Последният прочут случай е от нощта на 12 септември 2010 година. 15-годишната Алисия Емери отишла до един от тунелите дружно с трима другари и влезнала първа в тъмното подземно оборудване. Не предходна и минута и момичето почнало да крещи, а след това гласът й смълчан. Приятелите й се изплашили и избягали. А Алисия, която и до този миг не е открита, е оповестена за безследно изчезнала. Според полицията, става дума за похищение, само че вярващите в свръхестествените свойства на тунела са на друго мнение.


Някои настояват, че нощем на мястото се вършат окултни ритуали: от несериозни до същински, с жертвоприношения. Около " портите на пъкъла " от време на време са откривани трупове на птици, мишки, кучета и котки. За благополучие, човешки тела или обособени елементи от мъртвец към момента не са се появявали.

Ритуал, който разрешава да попаднеш в пъкъла с кола

Един от ритуалите, който хипотетично разрешава да попаднеш в пъкъла, е с кола. Нужно е да потеглиш с кола към обичания тунел през нощта, да присветнеш против него с фаровете, а по-късно да влезеш в него.
Някои очевидци настояват, че от стените стартира да се стича кръв, а през прозореца на колата влиза нещо невидимо. Наоколо се чуват викове и рев. Ако това не изплаши безразсъдния водач, той би трябвало да премине през тунела и да направи същото и с останалите шест врати.

Някои споделят, че попадате напряко в пъкъла, други пък настояват, че можете да погледнете в него и в случай че имате шанс, да се върнете обратно.

Американец споделя, че е съумял да огледа в преизподнята, само че не е видял нищо друго с изключение на дълбока мрачевина...

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР