Много хора вярват, че идеалната жена трябва внимателно да следи

...
Много хора вярват, че идеалната жена трябва внимателно да следи
Коментари Харесай

15 известни жени, които отказват да живеят според нереалистичните стандарти за красота – СНИМКИ

Много хора имат вяра, че идеалната жена би трябвало деликатно да следи външния си тип: да прави епилация, да боядисва косата си, да има безукорен маникюр. Но тези процедури лишават толкоз доста време и пари, че от ден на ден и повече девойки, в това число известни, намерено се опълчват на общоприетите стандарти.

Нашите героини не са подготвени да пожертват комфорта си за одобрителните погледи на другите и да наподобяват несравними.

Скарлет Йохансон даже не си и помисля да се бори с ненавиждания от мнозина целулит. Актрисата самоуверено носи мини и просто свети

Дженифър Лопес изцяло поддържа сътрудника си по този въпрос. Наистина, за какво да се срамим от това, което е естествено?

Чаровната Алиша Силвърстоун счита окосмяването по тялото си за напълно естествено. Е, по какъв начин може такава дреболия да засенчи изображението?

Мнозина крият несъвършените нокти в затворени обувки, само че не и Манди Мур

Хелън Мирън, като мнозина, има изпъкнала кост на крайници, само че не счита това за причина да покрива краката си.

Меган Фокс въобще не се смущава от познатите на доста дами точки по краката след бръснене. Също по този начин сме сигурни, че това не е мотив за безпокойствие.

Шарън Стоун без терзание показва напукани пети. Колко прекарвания доставят на доста дами.

Дори красивата Дженифър Лорънс има дребна дипла под мишниците. Актрисата въобще не се срами от тях и по всевъзможен метод се майтапи с това.

Прекрасните лунички единствено допълват привлекателността на Ема Уотсън. Съгласете се, актрисата е просто очарователна.

Мадона не вижда причина да се бори с пухчетата по лицето си. И в действителност, за какво?

Луксозната Кейт Бекинсейл не се комплексира поради стрии по тялото си. Ние също не разбираме за какво би трябвало да се срамят.

Гуинет Полтроу не бърза да се свърже с козметичката поради “пачия крайник ”. В последна сметка бръчките към очите са естествено събитие, от което няма от какво да се срамим.

Кейт Уинслет има значителен 42-ри размер на крайници, само че даже не мисли да се комплексира за това. Размерът на краката не прави човек по-малко прелъстителен.

Камерън Диас завоюва сърцата на милиони почитатели без закръглени форми. Съгласете се, тя наподобява очарователно.

С придвижване на възрастта кожата ни губи своя тонус. Айшвария Рай не прави от това покруса и пленява с естествеността си.

Стремите ли се да отговаряте на условията на обществото? Какви жертви сте подготвени да извършите в името на хубостта?

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР