Много хора вярват, че гледането на кафе може да промени

...
Много хора вярват, че гледането на кафе може да промени
Коментари Харесай

Преди 10 години ме пратиха да ми гледат на кафе, а после, това което се случи, истински ме озадачи

Много хора имат вяра, че гледането на кафе може да промени ориста им. Други пък ги е боязън да се сблъскат с сходни предсказания и избират да се оставят в ръцете на живота.
А вие вярвате ли в гледането на кафе? Мислите ли, че ориста може да бъде във вашите ръце, в случай че вие „ надникнете “ в бъдещето? Сега ще ви разкажем за едно момиче, което е както множеството от вас – то не има вяра в гледането на кафе. Когато е била малко момиченце, тя постоянно пиела кафе със своите приятелки на село. След това те гледали една на друга в чашите си утайката от кафето и мечтаели. Било доста занимателно и радостно. В продължение на години, всичко това тя го е считала за почтена смешка и просто игра. Но тази преживелица преди 10 години трансформирала живота й. Ето нейният роман:

Моите приятелки ме увещаваха да отида при едно момиче, което е ужасно положително в гледането на кафе и може да предскаже правилно доста неща. В началото се дърпах, само че най-сетне се взех решение. Въпросното момиче беше доста симпатично и преди малко беше приключило гимназията. Навих се да ми гледа, само че при изискване, че никой от приятелите ми да не й споделя нищо за мен и моята орис. Седнах с чашка кафе пред себе си. Докато отпивах от ароматното кафе говорехме за политика. Така незабелязано започнахме същинската част. Тя позна цялото ми минало, в това число и целият ми любовен живот. Всички знаци, което ми сподели съвпадаха.
Все още си мислех, че тя просто е налучкала.

Тогава тя стартира да ми приказва за бъдещето. „ Вие ще имате мъж, името му стартира с буквата А. От него ще имате близнаци. Любовната връзка ще бъде бурна, само че ще отстоявате всеки проблем и спор. Мъжът ви ще работи в областта на шоубизнеса и ще е обвързван с музиката. Вие самата ще работите за огромна компания, само че най-после ще напуснете и ще почнете да развивате личен бизнес. “
Ако щете вярвайте, само че сега брачният партньор ми се споделя Александър, имам двугодишни близнаци. Съпругът ми е артист, а аз самата работих за огромна банка, само че си потеглих и започнах собствен бизнес, обвързван с недвижимите парцели. А моята другарка, която преди време ми предложи да ми гледат на кафе, ми показа, че на нея нищо не й се е изпълнило. И в случай че това не е орис! Според нея всеки би трябвало да има вяра в това, в което желае и да се стреми към него благодарение на Бог. „ Няма невъзможни неща “ – споделя тя.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР