Много хора винаги гледат тяхната половинка да е добре и

...
Много хора винаги гледат тяхната половинка да е добре и
Коментари Харесай

Поставете себе си на първо място във връзката и тези пет неща ще се променят

Много хора постоянно гледат тяхната половинка да е добре и щастлива. Това е отлично, само че би трябвало да имате поради, че по този начин вредите на самия себе си.

Нека забележим кои пет неща ще се трансформират незабавно щом бъдете лек лакомец и започнете да отстоявате себе си във връзката: 

1. Сексуалното задоволство ще се усили
 10 признака, че обичате себе си 10 признака, че обичате себе си
Да се научите да обичате себе си е най-важното умеене. Само, когато почувствате обич към себе си, може да очаквате другите да ви банкет...

Двойките, ангажирани по-често в секс, са по-склонни да реализират оргазъм. Те даже стават по-сексуално рисковани и също така поддържат връзка повече за секса. Това освен е добре за връзката ви, само че е и за цялостното ви здраве.

2. Уменията за връзка ще се подобрят

Двойките се усещат по-склонни да поддържат връзка повече, когато се грижат за себе си. Когато стартират да приказват за своя ден между тях, единият човек става представител, а другият е слушателят. Като приказват и се редуват, и двамата се усещат чути във връзката.

3. Удовлетворението от кариерата се усилва

Проучванията откриват, че хората, които практикуват самообслужване, се усещат по-доволни от работата си. Така че, когато двойките практикуват самообслужване дружно, и двамата се показват по-добре на работа. Двойка с добър проект за самообслужване демонстрира усъвършенстване в настройките си.
 Пет знака, които издават, че мъжът е лакомец Пет знака, които издават, че мъжът е лакомец
Всяка жена желае да бъде обичана, уважавана и нейното мнение да бъде ценено. И освен в всекидневието, само че и в интимните контакти. ...

4. Намалява напрежението и води до по-добро здраве

Нездравословните връзки предизвикват и не престават да основават стрес в партньорството. Добрият проект за самообслужване, който практикувате с колегата си, ще понижи напрежението в живота ви. В началото може да почувствате, че нямате време за проект за самообслужване. Но когато започнете такава, ще откриете, че имате повече време. Проучванията са открили, че стресът е палач номер едно там. Когато имате проект за самообслужване, с който се занимавате всекидневно, ще имате по-добро здраве. Това значи понижаване на болестта за вас и вашия сътрудник.

5. Ще се забавлявате повече дружно

В началото на връзката заниманието постоянно е приоритет. Но с течение на времето се движи все по-надолу и по-надолу в листата. Купувате къща, имате деца и получавате покачване на работното място. Следващото нещо, което знаете, заниманието се изплъзна. Това е постоянно срещано при двойките, които виждам в моята процедура. Трябва още веднъж да дадете приоритет на заниманието във връзката си, тъй като е правилно това, което споделят: Двойките, които се забавляват дружно, остават дружно. Затова изберете някои хрумвания и привички за самообслужване, които можете да започнете през днешния ден с колегата си. Правейки това, вие ще се чувствате по-добре, прочувствено и физически. Не е нужно да разбивате банката. Започнете от малко като четете книга дружно или отидете на разходка дружно. 

Сега, откакто знаете по какъв начин да поддържате здравословна връзка, като се научите по какъв начин да се грижите за себе си, можете да намалите напрежението в живота си и да водите щастливия и сполучлив живот, който постоянно сте желали с колегата си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР