Много хора вчера с ревност видяха, че нещо, което постихнаме

...
Много хора вчера с ревност видяха, че нещо, което постихнаме
Коментари Харесай

Петков: Много хора изревнуваха за огромния ни успех в РСМ вчера |

Много хора през вчерашния ден с ревнивост видяха, че нещо, което постихнаме още с първи ход с, те не бяха съумели да реализират за толкоз време. Доколкото видях това бяха някои някогашни външни министри. 

Това съобщи министър-председателят Кирил Петков в коридорите на Народното събрание след от страна на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова. 

" Вчерашното вървене до Северна Македония беше доста градивно, от една страна подадохме ръка, отивайки там първи. Тази нoтa действително е доста по-важна от късото и дългото име - тя споделя, че РСМ няма искания към териториалната целокупност на България. Това е обикновено нещо, само че тази нота се е говорила, говорила, предоговаряла, а ние единствено тъй като направихме нов метод с градивно отиване там, я получихме. Вчера беше огормен триумф . "

Той посочи, че с новия министър председател на РСМ Димитър Ковачевски са се обединили да изградят авиовръзка София - Скопие за 60 дни. Петков разяснява: 

" За всички нас са цели изчистването на корупцията, фокусът върху нововъведенията, лидерска интернационална позиция и имаме единодушие за всичко казано от Румен Радев в речта му. "

Кирил Петков разкритикува по време на речта, като съобщи, че това е посочило " липса на парламентарна просвета "

Премиерът съобщи, че Конституцията ще бъде огромната тематика през идващите месеци:

" Всички знаем, че има неща, които би трябвало да бъдат изменени, да вземем за пример ролята на основния прокурор. Искрено имам вяра, че в България не би трябвало да има човек, над който е единствено Господ. В момента имаме един безотговорен човек за основен прокурор. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР