Много хора във Варна са чакали безуспешно автобус по спирките

...
Много хора във Варна са чакали безуспешно автобус по спирките
Коментари Харесай

Варненски абсурд: Стотици мръзнаха на спирките тази нощ, защото автобусите замръзнали

Много хора във Варна са чакали безрезултатно рейс по спирките във Варна в студената неделна вечер. За това алармира четец на.

Веселин Петров се прибирал след 22.00 часа от центъра на града към квартал „ Чайка “, когато след дълго очакване открил, че рейс по този начин и няма да дойде. На осведомителните табла по спирките информация липсвала. Свързал се сдружението, което ги поддържа, а по-късно и с „ Градски превоз “, само че информация по този начин и не получил за протичащото се. По думите му сходен проблем с необслужени линии и с чакащите хора по спирките имало и в други елементи на града.

Шефът на общинския транспортьор Николай Антонов разяснява за Moreto.net, че проблем в неделната вечер фактически е имало. Причината била в неприятното и студено време. Получило се обледяване на някои от частите на рейсовете, което не разрешавало работата им да продължи и се наложило прибирането им в базата на „ Градски превоз “. Проблемът бил по разнообразни линии с разнообразни коли, само че в никакъв случаи не се касаело за преднамерено евакуиране на всички коли, разяснява той.

Налагало се да се вземат ограничения, с цел да могат въпреки всичко авариралите рейсовете да се вкарат в редовност, тъй че да са подготвени за началото на седмицата и поемането на огромния поток от възпитаници и работещи хора. От превозвача се извиняват за породеното стеснение, само че показват, че е нямало друга опция да се случат нещата, поради метеорологичните условия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР