Много хора в България не са доволни от кариерното си

...
Много хора в България не са доволни от кариерното си
Коментари Харесай

Три перспективни и добре платени професии, към които да се ориентираме

Много хора в България не са удовлетворени от кариерното си развиване по една или друга причина. Някои не харесват работата си, други не са удовлетворени от заплатата, а за трети важат и двете неща. В тази публикация ще разгледаме няколко специалности, в които имаме вяра, че има вероятност за развиване най-малко до 2030-та година.

Не се заблуждавайте обаче, че това са просто неща, които може да започнете от през днешния ден за на следващия ден. За тях би трябвало да изкарате най-малко един сериозен курс или специализация и да учите ужасно доста. Преквалификацията не е нещо, което става елементарно, само че когато я извършите ще имате опция да съчетаете две дисциплини, които да се допълват и това може да ви донесе доста конкурентни преимущества. Нека забележим кои са трите специалности: 
 Какви са най-подходящите специалности съгласно зодията? Какви са най-подходящите специалности съгласно зодията?
Ако сте се чудили какво мисли астрологията за вашата кариера, няма потребност да чакате повече. В тази публикация ще разгледаме тъкмо това:&nbs...

1) Учител 

В България следва да се пенсионират ужасно доста учители в околните години. За казуса с дефицит на фрагменти сигнализират от известно време, само че за жал не наподобява, че има толкоз хора да запълнят празнината в образованието, която ще зейне скоро. В момента много търсени са учители по естествени науки - химия, биология, а скоро дефицит ще се усеща и при математиката и български език и литература. В огромните градове може да не е толкоз очевидно, само че в по-малките обитаеми места гладът за учители е огромен. Добрата вест за всички, които желаят да се развиват в тази сфера, е, че заплатите ще порастват, тъй че работните места ще стават все по-привлекателни. 

2) Психолог 

Преди години това да вървиш на психолог в България беше тематика табу, само че с годините ледовете се пречупват и към този момент би трябвало да обръщаме повече внимание на менталното си здраве. С годините хората, които изпадат в меланхолия стават от ден на ден, а менталното здраве става приоритет за всеки един човек. Ако сте избрали логиката на психиката за кариера, то пред вас може да има перспективно бъдеще. 
 Как да изберем мъж съгласно специалността му Как да изберем мъж съгласно специалността му
Преди време военните са олицетворявали сбъднатата фантазия на всяка жена. Днес младите дами са привлечени от много по-различен вид мъже. З...

3) IT специалист/професионалист с IT умения

Не е загадка, че IT секторът в България пораства, фирмите към този момент гледат и оттатък столицата за фрагменти, а такива към момента няма задоволително, с цел да задоволят глада за програмисти и експерти с механически умения. С навлизането на цифровите технологии във всяка една промишленост ще има потребност от хора с механически умения, а когато е налице композиция от професионални познания в две посоки (например право и IT), то вашата прелест на пазара на труда ще стане още по-голяма. 

Съгласни ли сте с нашата ранглиста или мислите, че сме пропуснали нещо? Споделете с нас в мненията!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР