Много хора сред нас имат силна интуицията, умеят да правят

...
Много хора сред нас имат силна интуицията, умеят да правят
Коментари Харесай

4-те зодии, които имат свръхестествени сили

Много хора измежду нас имат мощна интуицията, умеят да вършат неща, които никой различен не може и са надарени със свръхестествени сили. Ето кои са зодиите, които е доста евентуално да имат нещо по-особено, което ги отличава от другите:
ОВЕН: Овните са доста специфична зодия, която Съдбата е дарила с най-различни качества и умения, с които постоянно са на предни позиции в живота. Често са пред другите – както финансово, по този начин и във връзка с това по кое време основават фамилии, какъв брой са щастливи и какво ли още не. Има нещо в Овните обаче, което е доста по-различно и малко хора знаят това. Единствените близки, с които споделят те, са фамилията им. Дори приятелите им не подозират, че те имат по-различни качества, които от време на време ги тормозят. Представителите на тази зодия имат доста ярки и цветни сънища, сънуват доста реалистично и доста постоянно сънищата им се сбъдват. Сънували са доста случки, които са ставали действителност и знаят, че сънищата им не са инцидентни. Затова Овните постоянно би трябвало да се вслушват в това, което им се споделя, до момента в който сънуват, тъй като могат да предотвратят или те привлекат доста събития в живота си.
 3-те зодии, които са най-хубавите майки 3-те зодии, които са най-хубавите майки
Има дами, които са родени да бъдат майки – всичко в тяхното държание е съвършено и съумяват да отгледат необикновено възпитани дец...
ЛЪВ: Лъвовете са страхотни хора, които постоянно са точни, прями и откровени с приятелите си. Няма човек, който да познава Лъв и да не е непосредствен с него – съвсем като семейство! Лъвовете в действителност са страхотни хора, само че има нещо, което ги прави още по-специални. Те имат доста мощна интуицията, която съвсем в никакъв случай не бърка. В живота си са взимали доста решения, които за някои може да са изглеждали налудничеви, само че най-после Лъвовете са доказвали, че в действителност са верните. Интуицията им може да ги защищити от доста несгоди, от неприятни хора и неприятни очи. Те даже не са тръгвали на път, тъй като са усещали, че може нещо неприятно да се случи. Отбягвали са хора, които са били благи с тях и е нямало причина да не поддържат връзка, само че интуицията им е казвала, че това не са чисти хора и би трябвало да се пазят от тях. Лъвовете постоянно би трябвало да се вслушват в интуицията им, тъй като това е най-силният им коз!
СКОРПИОН: Скорпионите са доста забавни персони, които постоянно са се интересували от зодии, карти таро и какво ли още не. Истината е, че Скорпионите имат силите да плануват бъдещето по карти или по звездите в хороскопа на някой. Много представители на тази зодия откриват качествата си прекомерно късно в живота, а в случай че го бяха създали по-рано, е могло да оказват помощ на доста хора. Скорпионите в действителност могат да четат бъдещето, са усещат какво може да се случи и да дават доста положителни препоръки на хората, които се допитат до тях за значимите решения в живота си. Дори могат да плануват личния си живот или най-малко огромни епизоди от него, тъй че да знаят дали са с верния човек, дали би трябвало да трансформират нещо в живота си и въобще могат да усетят доста неща, още преди да са се случили.
ВОДОЛЕЙ: Водолеите имат огромна мощ, за която постоянно схващат на късен стадий от живота си и си мислят, че всичко, което им се случва е чист шанс. Но това въобще не е по този начин! Свръхсилата на Водолеите е да умеят да сбъдват безусловно всяка една своя фантазия и упоритост, без значение какъв брой време и какви старания ще им отнеме. Те са просто същински фурии, които постоянно намират верния път в живота и това ги прави една от най-успешните зодии във всяка една сфера от живота. Често се снабдяват с огромни благосъстояния, обикалят света и разполагат с първокласни домове, които са плод на труда им, само че и на това да знаят по какъв начин тъкмо да осъществен всяка една своя упоритост или фантазия. Ненадминати са в това!
 
 4 зодии, които постоянно избират филм пред книга 4 зодии, които постоянно избират филм пред книга
Винаги е съществувал дебатът за това кое е по-добро - филми или книга? Вижте тези 4 зодии, които са много ясни в позицията си по този в...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР