Много хора смятат, че сексът е невероятно полезен сам по

...
Много хора смятат, че сексът е невероятно полезен сам по
Коментари Харесай

Този секс може да е вреден и опасен, не го правете

Много хора считат, че сексът е необикновено потребен самичък по себе си и е като същинска хранителна или витаминозна добавка за организма.
Други считат, че в случай че не сте правили секс дълго време, то тялото ви ще стартира да се бунтува и да изпраща хормонални сигнали под разнообразни форми.
Естествено съществува и схващането, че в случай че нямате постоянно предпочитание за правене на секс, това значи, че имате някакъв сериозен проблем. Идеологията на половото държание през 21 век съдържа доста красиви думи и още повече грандиозни нелепости.
Психолог изясни при какъв случай не би трябвало да вършиме секс. По думите й, в случай че практикувате подобен сексуален акт, последствията за вас може да са в действителност кошмарни и би трябвало да забравите за сходно нещо.
По думите на специалиста не би трябвало да вършиме секс, без да имате усеща. Има доста хора, които мислят, че си доставят наслаждение, когато вършат секс, а обектът няма никакво значение. Те нямат възприятие за позор, тъй като мислят, че тялото им е тяхна благосъстоятелност и могат да вършат с него когато си го желаят.
По думите на психолога, когато нямаме усеща, сексът ще бъде по-болезен.
„ Това не са просто хормони и физиология. Това е и духовно и умствено придвижване. Всяко съприкосновение „ просто по този начин “ без обич и смисъл в действителност е психическа контузия “, счита специалистът.
Психоложката Татяна Салвони твърди, че въздържанието води до съществено повишение на умствените данни, по-добра централизация и като цяло разностранно развиване на качествата. Причината е, че силата в тялото и душата не се разхищава просто ей по този начин, а се насочва към градивни процеси и към вътрешен напредък.
„ Само един вид секс въздейства на равнището на благополучие – секс с обичан човек. Когато две тела стават едно и се сливат. Тогава тектоничните плочи в душата се движат със смисъл. Само по този метод хората се обогатяват и стоплят един в различен “, споделя тя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР