Много хора смятат, че ако си в един и същ

...
Много хора смятат, че ако си в един и същ
Коментари Харесай

Блейк Лайвли: Секс сцените не са проблем, ако мъжът ти е Райън Рейнолдс

Много хора считат, че в случай че си в еднакъв отрасъл с половинката си, то това безусловно би довело до напрежение и борби. Това, обаче, не се отнася до Блейк Лайвли.
Красавицата гостува в " Добро утро, Америка ", с цел да показа новия си филм All I See Is You, и описа какво е да си омъжена за един от най-желаните мъже в света - Райън Рейнолдс. " Хубаво е да имаш някой, който схваща в какво се състои работата ти. Защото нашата работа е толкоз странна - би трябвало да се омъжваш за други хора - толкоз е необичайно. Това в никакъв случай не излежда обикновено, в случай че и двамата не го вършиме ", споделя Блейк.

" Добре е половинката ти да знае по какъв начин в действителност стоят нещата, тъй като имам другари, които не са женени за някой, който е в бизнеса и постоянно са възкликвали към мен: " О, значи ти в действителност не правиш обич в тази сцена? ", а аз им откликвам: " О, не, несъмнено не ", добави още актрисата.

Снимки: Getty Images/Guliver
В изявление за Glamour по-рано тази година Блейк разкри детайлности за началото на връзката си с Рейнолд: " В предходните си връзки, каквото и да се случваше с момчетата, аз звънях на моите приятелки или на сестра ми и ги питах по какъв начин да постъпя. Докато с него (Райън) бяхме другари две години преди да стартираме да излизаме и аз го третирах като моя другарка и го питах: " Хей, това и това се случи, това ме разстрои, по какъв начин да постъпя ". И той правеше същото към мен, държеше се като че ли съм неговото приятелче, показа Лайвли.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР