Много хора си мислят, че за да бъдат добри в

...
Много хора си мислят, че за да бъдат добри в
Коментари Харесай

6 признака, че не ни бива в секса

Много хора си мислят, че с цел да бъдат положителни в секса, е нужно да имат техника и богат набор от пози, които владеят. Сексът обаче не е спортен спорт, а интимно и персонално прекарване, като удоволствието от него е директно обвързвано с прочувственото ни положение.
 Заблудите, които провалят секса и интимния живот
Заблудите, които провалят секса

И по какъв начин да не попадаме в клопката им

Ето шест признака, които съгласно психотерапевтите имат отношение към неприятното представяне в леглото.

Липсва ни убеденост

Заради неналичието на убеденост в себе си някои хора упорстват да вършат секс на мрачно или пък единствено под завивките. За да се почувстваме по-освободени, е добре да се съсредоточим върху нещата, които харесваме и ни карат да се усещаме добре и предразположени. Можем да вземем за пример да пуснем музика или пък да запалителен свещи, с цел да си създадем въодушевление.
 Снимка 658911

Лесно се разсейваме

За да бъде сексът в действителност наслаждение, е нужно да сме осъзнати и фокусирани. Разсейването просто скапва момента. Хубавото интимно прекарване значи съгласуваност - когато човек се " изгуби " в удоволствието от него, без даже да мисли за идващия си ход, като че ли танцува с колегата си.

Не приказваме с колегата си за секс

Тук не става дума да водим дълбокомислени диалози на полова тема, а по-скоро да се опознаем с половинката си и да разберем какво харесва и какво не. Никога не е ненужно също по този начин да му/ѝ създадем комплимент - освен за това по какъв начин наподобява и какво намираме за привлекателно, само че и за това по какъв начин ни кара да се усещаме.
 Снимка 658912

Не разнообразяваме рутината

Обикновено мъжете са по-склонни да споделят, че сексът им доскучава, когато са в по-дългосрочна връзка, в сравнение с дамите. При всички случаи обаче разнообразяването на рутината е от изгода, с цел да поддържаме вълнението при половото прекарване.
 Снимка 658913

Липсва ни синхрон с колегата

Сексуалното предпочитание при едни хора може да се разграничава от това при други. Докато някои избират да вършат секс вечер, други избират заран. Едни имат по-голямо предпочитание за секс, до момента в който други - по-ниско. И в нито един от случаите няма нещо неприятно. За да се насладим на интимните моменти с половинката си обаче е добре да намерим общ синхрон.
 Храни за полово предпочитание и полова мощност - работят ли в действителност афродизиаците
Работят ли в действителност афродизиаците

И какво в действителност оказва помощ

Срамуваме се, в случай че не стигнем " края "

Едва ли за някого е изненада, че мъжете изпитват по-голяма тревога по отношение на половото си показване и достигането до " края " спрямо дамите. Можем да понижим напрежението, като се съсредоточим върху физическите си чувства, вместо единствено върху удоволствието на колегата си, написа New York Post.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР