Много хора ще си спомнят, когато Happy Meal в McDonald's

...
Много хора ще си спомнят, когато Happy Meal в McDonald's
Коментари Харесай

Родителите забелязват как да получат McDonald`s Happy Meal само за £1,99 този Великден

Много хора ще си спомнят, когато Happy Meal в McDonald's беше единствено £1,99 - само че родителите не би трябвало да помнят повече, защото цената е понижена с цел да създадем нещата по-евтини по време на Великденските празници.

От четвъртък, 28 март, до неделя, 14 април, фамилиите могат да закупят в действителност на ниска цена лакомство за своите деца, когато създадат поръчка през приложението на McDonald's. Намалението от 40% на междинната цена на Happy Meal сигурно ще донесе усмивки на лицата на фамилиите в цялата страна по време на Великденските празници, правейки храната доста по-достъпна за доста родители.

Новината идва, когато McDonald's афишира своето първо по рода си партньорство за Happy Meal в Обединеното кралство с класическата игра на карти за доста играчи Uno, включваща герои от емблематичните франчайзи на DreamWorks Animation, която би трябвало да се появи в заведенията за хранене от 27 март до 7 май. Играта с карти е настроена да обезпечи развлечение и развлечение, без значение дали сте вкъщи,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР