Много хора ще се насладят на Baileys тази Коледа, но

...
Много хора ще се насладят на Baileys тази Коледа, но
Коментари Харесай

Предупреждението, издадено за Baileys тази Коледа, тъй като често срещана грешка може да „сее хаос“

Много хора ще се насладят на Baileys тази Коледа, само че има нещо, което в никакъв случай не би трябвало да вършиме с напитката, защото тя може да „ сее безпорядък “ съгласно специалисти.

Baileys е постоянно срещана напитка към празничния сезон, само че кремообразният ирландски ликьор за жалост не устоя доста дълго, откакто бъде отворен, и се предлага да излъскате бутилката си в границите на шест месеца. Ако откриете, че към момента имате бутилка от предходната Коледа, която лежи в близост и би трябвало да се отървете, първата ви мисъл може да е да излеете наличието на бутилката в мивката - само че водопроводчиците предизвестяват, че в никакъв случай не би трябвало да вършиме това.

Въпреки че изхвърлянето на питиета в мивката, тъй че бутилката да може елементарно да се рециклира, е общоприетата процедура, не желаете да вършиме това с Baileys, защото комерсиалните специалисти споделят, че може да „ сее безпорядък “ с тръбите под вашата мивка и предизвикват съществени запушвания, обясниха търговци от My Builder на Irish Mirror.

Те споделиха: „ Напит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР