Много хора ще продължат да работят от дома си и

...
Много хора ще продължат да работят от дома си и
Коментари Харесай

Проучване: Много хора ще продължат да работят от дома си и след пандемията

Много хора ще продължат да работят от вкъщи си и след пандемията. Но в това време бизнесът обмисля цялостна метаморфоза на офис площите, с цел да обезпечи безвредна и ефикасна среда за чиновниците, които са на работните си места. Това демонстрира, извършено измежду компании с общо над 43 хиляди чиновници в София. В анкетата вземат участие компании от аутсорсинг и IT бранша (62%), финансовата сфера (35%), фармацевтични компании и такива, предлагащи правни или консултантски услуги, предава.

Според допитването четири от пет компании към момента нямат изясненост по кое време ще върнат хората в бизнес постройките, само че множеството търсят разновидности за по-гъвкаво систематизиране на офис площите и хибридни способи на работа. От запитаните 11% показват, че стартират да връщат чиновниците си на работните места наесен. 53% от участниците в изследването показват, че ще търсят съвременни решения. „ Връщането на чиновниците на работните им места ще е дълъг развой, обвързван с цялостна метаморфоза на метода на работа. Показателно е, че редица компании ще запазят отчасти работата от къщи и ще върнат хората в офиса на ротационен принцип “, разяснява специалистът Йордан Кръстев.
 Положителните страни на това да работиш вкъщи Положителните страни на това да работиш вкъщи
Има редица позитиви на това да работим вкъщи. В тази публикация ще разгледаме точно тях и ще се опитаме да ви мотивираме и вие да им се о...

Проучването на консултантската компания демонстрира възходящ интерес към метаморфоза на работното пространство, при която чиновниците нямат лични бюра, а употребяват свободните към даден миг. Друга известна система за организация на площите е и тази, при която в офиса се обособяват разнообразни функционални зони според от дейностите и работния развой. Въпреки че реорганизацията ще разреши на фирмите да усъвършенстват работното пространство, 55% от участниците в изследването декларират, че не възнамеряват да трансформират размера на наетите площи.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР