Много хора се страхуват от петък 13-ти, вярвайки, че този

...
Много хора се страхуват от петък 13-ти, вярвайки, че този
Коментари Харесай

Защо петък 13-ти се смята за опасен?

Много хора се опасяват от петък 13-ти, вярвайки, че този ден е изпълнен с доста проблеми и неприятности. За тази дата има доста суеверия. Смята се, че на този ден има струпване на негативна сила и тъмни сили, което излага човек на заплаха, написа actualno.com.
Суеверията за петък 13-ти
Ако имате планувана командировка или пътешестване за този ден, целесъобразно е да го отложите за по-безопасно време. Избягвайте да шофирате по чужд терен и бъдете деликатни. Категорично е неразрешено да ходите в гората или на други пусти места, в противоположен случай рискувате освен да срещнете неприятности, само че изцяло да забравите пътя си към дома, предизвестява dailyhoro.ru в духа на мистичното. И още суеверия - би трябвало да използваме компютри и мобилни устройства всеки ден, само че на петък 13-ти би трябвало да ги използваме допустимо минимум. Отрицателната сила може да повлияе на тяхната работа, което може да докара до неизправности. Когато работите с значими документи, запазете ги авансово, в противоположен случай рискувате да загубите значима информация.

На петък 13-ти се предлага да прекарвате времето си в спокойна конюнктура и е по-добре да откажете въобще шумните празненства и пиенето на алкохолни питиета. Забавлението, смехът и огромна навалица от хора притеглят зли сили и в този миг на всеки ваш другар може да се случи тягост. На този ден би трябвало да откажете да подписвате значими контракти, да сключвате покупко-продажби и да стартирате нови инициативи. На петък, 13-ти, неуспехът може да ви чака всяка минута.

На петък 13-ти е нежелателно да се дамите и да ходите на срещи. На този ден не е нужно да се поддавате на страсти и да планирате с обичания човек. Отрицателната сила на деня може да повлияе на връзките сред съпрузите и тяхната фамилна естетика.

Според суеверията на този ден е неразрешено да стоите под стълбите. Нашите предшественици са вярвали, че стълбището символизира тежестта на отговорността. Попадайки под него, рискувате да привлечете нови проблеми в живота си, с които доста мъчно ще се справите.

На петък, 13-и, би трябвало да внимавате с черните котки. Ако черна котка пресече пътя ви, неотложно сменете маршрута си. Не би трябвало да гледате котката в очите, в противоположен случай ще видите отражение на бъдещето. Ако на петък, 13-ти, имате спор с противоположния пол, това значи, че скоро няма да срещнете любовта. Да се ​​скараш с другар на този ден е рисков знак. Да видиш жена с празна кофа е знак за беднотия и огромни финансови загуби.

Има мнение, че на петък, 13-ти, би трябвало да отложите визитите при коафьор или гримьор. Първо, новата ви визия надали ще бъде сполучлива. На второ място, скъсяването на косата може да повлияе на паметта ви. На този ден би трябвало да поглеждате отражението си по-рядко и да не ходите до огледалата в неприятно въодушевление.

Според известно разбиране точно на петък, 13-ти, се отварят портали към другия свят, посредством които нечистите сили могат да влязат в дома ви. На този ден е строго неразрешено:

- Да се забавлявате, да пиете алкохол и да организирате купони

- уреждайте обилни сватби, подписване на брак

- подписване на контракти, сключване на значими документи, осъществяване на финансови транзакции, търсене на работа

- да засаждате растения, да взимате животни

- да режете коса и нокти

- да предприемате дълги пътувания, шофиране в неприятно въодушевление

- да носите черни облекла

- да взимате или давате пари назаем

- да разказвате за вашите проекти, планове, да споделяте вашите секрети

- да се карате или да провокирате други хора да демонстрират експанзия

- да оплаквате мъртвите и да ходите на гробището
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР