Много хора се страхуват от петък 13-ти, вярвайки, че този

...
Много хора се страхуват от петък 13-ти, вярвайки, че този
Коментари Харесай

Колко са опасни суеверията за петък 13-ти?

Много хора се опасяват от петък 13-ти, вярвайки, че този ден е изпълнен с доста проблеми и неприятности. За тази дата има доста суеверия.

Смята се, че на този ден има струпване на негативна сила и тъмни сили, което излага човек на заплаха.

Защо петък 13-ти е рисков съгласно суеверията?

Ако имате планувана командировка или пътешестване за този ден, целесъобразно е да го отложите за по-безопасно време. Избягвайте да шофирате по чужд терен и бъдете деликатни. Категорично е неразрешено да ходите в гората или на други пусти места, в противоположен случай рискувате освен да срещнете неприятности, само че изцяло да забравите пътя си към дома, предизвестява dailyhoro.ru в духа на мистичното.

И още суеверия - би трябвало да използваме компютри и мобилни устройства всеки ден, само че на петък 13-ти би трябвало да ги използваме допустимо минимум. Отрицателната сила може да повлияе на тяхната работа, което може да докара до неизправности. Когато работите с значими документи, запазете ги авансово, в противоположен случай рискувате да загубите значима информация.

На петък 13-ти се предлага да прекарвате времето си в спокойна конюнктура и е по-добре да откажете въобще шумните празненства и пиенето на алкохолни питиета. Забавлението, смехът и огромна навалица от хора притеглят зли сили и в този миг на всеки ваш другар може да се случи тягост.

На този ден би трябвало да откажете да подписвате значими контракти, да сключвате покупко-продажби и да стартирате нови инициативи. На петък, 13-ти, неуспехът може да ви чака всяка минута.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР