Много хора се питат, защо сме имали ваксини, а не

...
Много хора се питат, защо сме имали ваксини, а не
Коментари Харесай

Български лекар в Германия с обяснение защо има ваксини, но не и лекарство срещу COVID-19

" Много хора се питат, за какво сме имали ваксини, а не лекарство против Ковид 19.

За да има лекарство би трябвало да се изучи цялата биохимия и физиология на вируса в живия организъм. В нея да се откри " едва място ", което да разреши лекарството да се намеси и да спре репликацията (размножаването) на вирусното РНК или на белтъка му. Понеже тези процеси ги има и в човешкия организъм лекарството не би трябвало да се намесва и в тях, с цел да не навреди на индивида.
 Имунологът Никола Кереков: От глуха отбрана би трябвало да преминем в нахлуване против Covid-19 Имунологът Никола Кереков: От глуха отбрана би трябвало да преминем в нахлуване против Covid-19
Никола Кереков е имунолог и микрообиолог, с докторска степен по пробна имунология от института по микробиология към Българска академия на науките. Има...

Лекарството и да се приема, когато вирусът е развъден и към този момент е постигнал вредите си, няма да понижи смъртността ",, български доктор, който живее и работи в Германия.

" Което и да е лекарство се отделя посредством черния дроб или бъбреците, т.е. макар че са повредени ги натоварва доста.

Тези процеси в действителност лишават доста години.

При имунизацията просто се разпознава РНК за шиповия протеин на повърхността му и за два дни то се развъжда - имунизацията е подготвена. Процесът е несравнимо по-лесен и по-кратък. Затова е по-лесно да се направи ваксина.
 Ирини Зикидис: Помните ли какъв брой пъти ни лъгаха за Коронавирус, дано не допуснем сюжета на Жак Атали Ирини Зикидис: Помните ли какъв брой пъти ни лъгаха за Коронавирус, дано не допуснем сюжета на Жак Атали
Мисля, че освен българското, само че и международните държавни управления позволиха поредност от сериозни неточности в ръководството на коронавирус рецесията. Тези...

Каквито и медикаменти да има след време, те ще имат десетки пъти повече и по-тежки и по-чести странични дейности от имунизациите, ще би трябвало да се ползват доста рано, още при първи признаци и ще имат единствено част от действието на коя да е ваксина.

Лудост е човек да не направи нужното, с цел да не се разболее и да търси след това лекарство, струващо 35 пъти повече от имунизацията. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР