Много хора се грижат за устната хигиена всеки ден и

...
Много хора се грижат за устната хигиена всеки ден и
Коментари Харесай

Тя спря да си мие зъбите преди 10 години, ето как изглежда

Много хора се грижат за устната хигиена всеки ден и си мият зъбите заран и вечер. Ние сме н научени на това от ранна детска възраст, незабавно щом се появят първите зъби.

Специалистите ни описват за изгодите от миенето на зъбите и ни споделят какви ще бъдат следствията, в случай че не ги почистваме. Знаем, че като си мием зъбите, може да избегнем доста болести и да се отървем от неприятния мирис.

Но има хора, които не си мият зъбите и го смятат за ненужна процедура. В това е решително и 23-годишно момиче, което не си мие зъбите в продължение на доста години. Какво е станало със зъбите му, откакто не ги е почиствало към този момент 10 години?

Алис Кид е на 23 години и не си мие зъбите в продължение на 10 години. Младата жена реши да признае за какво не го прави. Тя няма навика да си мие зъбите, което е немислимо за доста хора. Алис признава, че още от детството си не обичала да мие зъбите си и го правела единствено когато ѝ напомняли.

Всичко се промени, когато тя стартира да носи скоби (брекети). Момичето е било насила да мие зъбите си цяла година, по рекомендация на доктор. Но след това престанало да ги почиства и решило, че в никакъв случай повече няма да го направи.

Момичето не схваща за какво хората обръщат толкоз доста внимание на зъбите си. Алис има красиви бели зъби и не ги е почиствала 10 години. Няма проблеми с тях и няма потребност да върви при зъболекари.

Как може да имате такива бели зъби и да не ги почиствате?

Алис разкрива тайната на белотата на зъбите си. Тайната е, че тя води здравословен метод на живот. Важно е да внимаваме какво какво пием. Алис не пие кафе, чай, газирани питиета и алкохол, а единствено вода.

Трябва да се признае, че зъбите ѝ наподобяват по-добре от зъбите на множеството хора, които ги почистват всеки ден. Ако Алис отиде при ортодонт, с цел да ѝ отстрани зъбен камък, той едвам ще разбере, че тя към този момент 10 години не си мие зъбите. И ще се изненада, в случай че узнае за това.

" Не е нужно да си мия зъбите, аз виждам по зъбите си, че това не им е нужно ", уверена е Алис.

източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР