Много хора са убедени, че не могат да изградят стабилна

...
Много хора са убедени, че не могат да изградят стабилна
Коментари Харесай

Ето 8 признака, че рушите връзката си

Много хора са уверени, че не могат да изградят постоянна връзка, тъй като непрекъснато попадат на несъответствуващ сътрудник – много комфортна позиция, в която прехвърляме отговорността на другия човек.
Психолозите изясняват, че отрицателните дейности на единия сътрудник може да са реакция на държанието на другия.

Неувереност. Той ви споделя, че ви обича, само че вие непрекъснато го питате правилно ли е, какъв брой мощно ви обича, не ви ли изневерява. Всичко това внушава тревога на колегата ви. Дори и да задавате тези въпроси в желанието си да изглеждате женствено нежна и беззащитна, с времето те подкопават основите на връзката ви.

Желание за надзор. Непрекъснато му звъните и проверявате къде е, с кого е, по кое време ще се прибере у дома. Понякога обстановката става толкоз неуместна, че той ви желае разрешение, преди да се види с приятелите си. В този случай обектът на вашия надзор има единствено два изхода – да стои до вас непрекъснато или просто да си тръгне.

Страх от непосредственост. Разбира се, този боязън не поражда неоснователно – евентуално в предишното сте претърпели изменничество или невярност. Но не трябва да карате сегашният ви сътрудник да заплаща за греховете на предходния. И той евентуално се наскърбява, че непрекъснато го сравнявате с някой различен.

Не умеете да отстъпвате. Чудесно е, в случай че може да отстоявате позицията си. Но в случай че смятате, че вашето мнение постоянно е вярно, надълбоко грешите. Научете се, когато е належащо, да признавате грешките и да поднасяте извинения – това е значимо умеене за постоянна връзка.

Жажда за внимание. Помислете кое е по-важно за вас – вниманието на колегата ви или това на близките. Ако заложите на второто, евентуално мъжът до вас постоянно се усеща засегнат или даже унизен.

Бягате от отговорност. Да, прелестно е, когато той пазари, провежда пътуванията, прави поправки у дома. Но вие също би трябвало да поемате отговорности във връзката ви, другояче той ще се усеща зарязан.

Имате някаква фикс идея. Може да става дума за пристрастеност по поддържане на стерилна непорочност у дома, занимание, което гълтам всичкото ви свободно време, или някакъв нездравословен табиет. Когато пристрастеността ви не е уравновесена, сътрудникът ви усеща, че действително не сте с него.

Принасяте се в жертва. Отказвате се от покачване в работата или игнорирате приятелите си, с цел да отделяте повече време на обичания. И очаквате, че той ще оцени високо вашите старания, ще ви похвали и ще ви се възхити – а когато не се случи, устройвате скандал. Замислете се – изисква ли някой от вас тези жертви или ги вършиме непринудено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР