Много хора са ранени, след като камион с 18 колела,

...
Много хора са ранени, след като камион с 18 колела,
Коментари Харесай

Катастрофа в Тексас: Множество жертви, докато камион с 18 колела, преследван от полицията, се вряза в офис

Много хора са ранени, откакто камион с 18 колела, преследван от полицията, се разруши в постройка, настояват управляващите.

В постройката се обитава офисът на Министерството на публичната сигурност в Бренъм, ситуиран на към 75 благи (120 километра) западно от Хюстън, Тексас. Регионът на Югоизточен Тексас на службата прикани хората да стоят надалеч от региона, до момента в който следователи и медицински личен състав реагираха на местопроизшествието.

В обява в X (Twitter) те споделиха: „ Търговско моторно транспортно средство се блъсна в Офисът на Бренъм и има известия за голям брой съществени пострадвания, апелирам, стойте надалеч от региона, до момента в който следователите и медицинският личен състав реагират на мястото.

Докладите настояват, че злополуката е по-скоро умишлена, в сравнение с случай и че обвинен е арестуван. Тексаските рейнджъри проверяват случая и няма повече опасност, споделиха чиновници на DPS в петък. Властите споделиха, че има известия за голям брой тежки пострадвания, само че не прецизираха какъв брой хора с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР