Много хора са пробвали да имат удари срещу БСП 131

...
Много хора са пробвали да имат удари срещу БСП 131
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Опитът на президента да удари БСП няма да успее

" Много хора са пробвали да имат удари против Българска социалистическа партия 131 години и никой не е съумял. Няма да бъде и този опит сполучлив, в случай че е подобен на президента Радев. Но има много подозрения в честността, когато е юридически този длъжностен кабинет. " Това съобщи организационният секретар и член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов пред bTV.

" Българска социалистическа партия през тези седем месеца в ръководството бяхме партията, която не разреши по никакъв метод да има експорт на оръжия за Украйна. Декларацията на Народното събрания, която в началото беше много остра против Русия, беше смекчена с помощта на парламентарната група на Българска социалистическа партия. Ние бяхме тези, които искахме възобновяване на диалозите с " Газпром " и с всички вероятни снабдители на газ в страната ни, с цел да можем да имаме доставки на газ на допустимо най-изгодна цена ", посочи Гуцанов. Той напомни, че след изгонването на съветските дипломати, Българска социалистическа партия сподели, че няма по какъв начин Кирил Петков да продължи да бъде министър-председател.

" Ако всички тези неща са срещу визията на президента Радев и в случай че по тази причина се вършат сходни внушения с този длъжностен кабинет, това е прекомерно необичайно ", означи социалистът.

Борислав Гуцанов уточни, че странните назначения не се свеждат единствено до членове на Българска социалистическа партия. " Има още един министър, на електронното ръководство - Георги Тодоров, беше ръководител на борда на шефовете на Държавно предприятия " Пристанищна инфраструктура ", което отпусна 435 млн. лева за одълбочаването на канала във Варна без търг и без конкурс. Това беше един от най-големите кавги предходната година, поради което той не стана за повторно длъжностен министър на превоза. Сега го виждаме като длъжностен министър на електронното ръководство, в случай че има много противоречиви моменти към машинното гласоподаване, а най-важната задача на служебното държавно управление е да обезпечи чистотата на избора ", изясни Гуцанов.

Той недоумява по какъв начин човек, освободен от вицепремиера и министър на стопанската система като член на управлението на военно дружество, може да бъде върнат като длъжностен министър в област, в която има неоспорим напредък.

Гуцанов напомни, че нееднократно членове на служебни кабинети на президента Радев по-късно вършат политически обединения, най-вероятно с негово познание. " В президентството имат афинитет към създаване на нови планове и политическа трансформация на пространството, само че сега най-важното е да бъдат извършени почтени и естествени избори ", уточни Борислав Гуцанов.

Членът на управлението на Българска социалистическа партия изрази вяра, че фактически тези два месеца няма да бъдат изгубено време, защото, по неговите думи, президентството на няколко пъти е пропуснало благоприятни условия да окаже влияние и да не се стига до предварителни избори.

Според социалиста Българска социалистическа партия е спечелила от присъединяване в изпълнителна власт, като уточни най-силната обществена политика, водена през последните 30 години, растежа на производството в условия на рецесия и успокояването на ястребските настройки на някои обединения в Народното събрание. " От една партия, която беше причислявана към статуквото, в този момент всеки желае Българска социалистическа партия за сътрудник ", посочи той.

" Надявам се в идващото ръководство след два месеца Българска социалистическа партия да сме тези, които да създадат по този начин, че страната ни да има най-хубавите доставки на енергоресурси и да има нормализиране на връзките ни с Русия и с всяка страна ", сподели Борислав Гуцанов.

Последвайте или харесайте вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР