Много хора с пари така и не успяха да намерят

...
Много хора с пари така и не успяха да намерят
Коментари Харесай

И след 50 може да си модна икона

Много хора с пари по този начин и не съумяха да намерят своя жанр. Много хора, живели 50 и повече години, по този начин и не схванаха какво би трябвало да носят и какво не. А други, преполовили живота си, занапред се откриват за чудесата на стилния свят.

Стилът постоянно се построява на правилото проба-грешка и в действителност е нужно време, с цел да откриете златната среда. Но в случай че ЕГН-то към този момент си е споделило думата, не значи, че стилните бутици стават неразрешена територия. Дори в противен случай!

В свят, в който се радваме на plus-size модели, от ден на ден навлиза и една друга наклонност - на моделите над 50. Те може да не излизат на котешката пътечка, или най-малко не толкоз постоянно, само че пък несъмнено има какво да ни покажат. И го вършат идеално пред обектива.

Така показват, че възрастта е много релативно разбиране и всичко е въпрос на самоусещане.

61-годишната Ясмина Роси може да има внуче, само че има и ужасно тяло. Като я види жена на годините на детето й, сигурно ще си пожелае да остарее като нея. Не като катедрала, а като фешън икона.

Photographer @aragon4449 Tokyo

Публикация, споделена от Yasmina Rossi (@yasmina.rossi) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

У нас сме привикнали да виждаме дами към 50-те, които заслужават възторженостти за външния си тип, все на състезанието Мисис баба. А дали би трябвало да се подчертава все върху това, че са баби? Трудно бихме могли да отправим сходно послание към жена, от която блика жанр и класа. Баба е за внуците си, за другите е образец за подражателство.

Най-възрастният модел в света е 86 годишната Кармен Дел`Орефис. Тогава, когато връстничките й плетат гоблени, тя театралничи за Vogue. Разбива клишета и ни кара да се срамим, когато назоваваме 50-годишна жена остаряла.

Публикация, споделена от Carmen Dell Orefice (@carmendellorefice_official) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

69-годишната Майе Мъск, майката на Илон Мъск, продължава да свети със лична светлина в света на модата. Tя се възприема като съвършена и натрупа милиони от рекламни контракти. Казва, че го прави освен за себе си, само че и за другите на нейната възраст. За да им вдъхне убеденост.

Публикация, споделена от Maye Musk (@mayemusk) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

64-годишната Лиан Слейтър се трансформира в Instagram сензация със стилна и дръзка за мнозина визия, както и безукорен нюх към стилните трендове. Напук на обучение и сериозна кариера, тя се трансформира в фешън икона за няколко генерации.

Публикация, споделена от Accidental Icon (@iconaccidental) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Да, и младите дами имат доста какво да научат от нея. А тези над 50 дано се замислят дали сами ще си лепнат етикета с възрастта или този с същинската им стойност.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР