Много хора с основание се притесняват да не се влоши

...
Много хора с основание се притесняват да не се влоши
Коментари Харесай

Състоянието на болните от коронавирус може да се следи денонощно от вкъщи

Много хора с съображение се тормозят да не се утежни внезапно положението им, в случай че се лекуват от ковид в домашни условия. Постъпването в болница се постанова, когато лекуването под карантина у дома не е довело до резултат и здравето на човек стартира да се утежнява.

За да са сигурни, че ще им бъде оказана навременна и съответна здравна помощ, някои от болните разчитат на непрекъснато онлайн наблюдаване от експерти. Тази услуга е налична във всяка точка на България, изясняват от Check Point Cardio, които сътвориха преди седем години Първия телемедицински център у нас , посредством който следят отдалечено и в действително време положението на хиляди българи.

 Снимка: Check Point Cardio

Най-добрите онлайн здравни услуги-навсякъде и когато и да е

Чрез помощта на дребен апарат, създаден от тях, който се прикрепя към гърдите и мери: Пулс, Кислород в кръвта, ЕКГ, Брой вдишвания в минута, Кръвно налягане, Температура, лекари наблюдават непрекъснато здравословното положение на пациентите.

„ Мисията ни е медицината да следва пациента, а не пациентът да следва болничното заведение “, изясняват от Check Point Cardio.

Тази задача следват 15 лекари и 40 медицински сестри в един главен и три поддържащи медицински центъра на Check Point Cardio. Към момента над 15 000 пациенти доверяват здравето си в ръцете на опитните кардиолози от Check Point Cardio .

 Снимка: Check Point Cardio

Не всички пациенти са заболели от ковид. Част от тях имат сърдечно-съдови проблеми и това постанова наблюдаване и бърза реакция в действително време. Във всеки един миг 24/7 медиците виждат параметри като пулс, дишане, кръвно налягане, температура. При утежняване на положението им, единствено по този начин може по най-бързия метод да се реагира за незабавен банкет в болница.

 Снимка: Check Point Cardio

Всички данни се събират в електронно досие и се изпращат, с изключение на на пациента, и на неговия персонален доктор. Така, от една страна посредством ранната профилактика, се предодвратява развиването на редица болести, а посредством навременната диагностика стартира съответно лекуване.

Имало е редица случаи, в които този прикован към гърдите на човек мобилен уред, е спасявал живота му , описват медиците от центъра. Когато параметърът, който пресмята риска, светне в алено, това е сигнал за лекаря, че пациентът не се усеща добре и би трябвало да се работи на мига. Наблюдаващият лекар вижда всички негови витални индикатори в съответния миг. Вариантите за реакция са разнообразни съгласно обстановката – лекарят може да се обади на пациента, да го следи по-интензивно, може да смени лекарството или дозата, пациентът също може да бъде посъветван незабавно да се свърже с персоналния си доктор или да потърси незабавна помощ. В същото време медиците имат подготвеност да изпратят Бърза помощ на място при болния човек. Самият уред има паник бутон, с който също може да бъде подаден сигнал, че пациентът не се усеща добре.

Здравеопазване - от лекарските кабинети в дома

Леките и комфортни персонални монитори могат да се заявят с едно телефонно позвъняване. Дигиталната услуга е платена, само че тя икономисва време и пари за превоз, изключително в обитаемоте места, където хората нямат достъп до положителни експерти.

 Снимка: Check Point Cardio

Апаратът е лек, комфортен и елементарен за инсталиране.

За по-рутинни проучвания може да го употребявате за 24 часа, а за непрекъснато наблюдаване има направени пакетни услуги. Може да следите здравето си посредством няколко отдалечени прегледи на месец, или пък, в случай че положението ви го постанова, да разчитате на обзор всеки ден от месеца.

 Снимка: Check Point Cardio

За повече информация се обадете на тел: 0700 10 282 medical или посетете уеб страницата на

*Съдържанието е предоставено от Check Point Cardio
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР