Много хора преследват нереалистични стандарти за красота по един или

...
Много хора преследват нереалистични стандарти за красота по един или
Коментари Харесай

Българското Барби се подложи на 6 процедури за един ден

Много хора преследват нереалистични стандарти за хубост по един или различен метод, само че една жена стигна до безспорна прекаленост.
 
И различен път сме ви разказвали за българката Андреа Иванова. Смята се, че тя има най-големите устни в света, откакто е похарчила към £20 000 (над 45 хиляди лева.) за тях. Андреа е разкрила, че неотдавна си е направила шест процедури за един ден като опит. Обичайният доктор на 26-годишната жена обаче отказал да извърши интервенциите, написа английския таблоид The Mirror.


 
Шестте процедури са ѝ предизвикали повече болежка от нормално. Андреа сподели, че харесва метода, по който наподобява, само че желае още корекции.

Жената споделя, че методът, по който наподобява, прави сложен любовния ѝ живот.


 
„ Лекарят ми се опасяваше да инжектира повече хиалуронова киселина в устните ми, само че аз бях безапелационна, че желая повече и няма да спра. Исках да направя шест процедури едновременно, защото до момента постоянно ги правех на разнообразни области на лицето в разнообразни дни. Но този път желаех да опитвам със себе си, с цел да видя какъв брой количество филър биха повлияли на тялото ми. Това е много рисково, тъй като в никакъв случай до момента не съм получавала толкоз доста инжекции за един ден. Правила съм най-много три, " споделя Андреа.

И тък като получава отвод от лекаря, който до момента посещава, се принудила да търси опция. Тя направила процедурите в Германия. Те включват оформяне на брадичката - увеличаване и удължение, оформяне на челюст и увеличаване на устни, както и увеличаване на скули - всичко едновременно.


 
„ В момента имам болки по цялото лице и доста ме болят челюстта и брадичката “, изясни тя. „ Трудно ми е да се усмихвам поради болката в скулите и чувство за издърпване на лицето. Това е обикновено след тези процедури, защото филърът още не застанал на мястото си. Устните не ме болят, единствено чувствам лек дискомфорт, само че това е мястото, където имам най-вече филъри и най-вече пъти са ми поставяли инжекции. Колкото повече филър има, толкоз по-малко ме боли мястото. В момента ми е малко мъчно да хапвам, само че ще се оправя след няколко дни. "

Тя добави: „ Не се опасявах да направя толкоз доста инжекции едновременно, тъй като вярвам на моя доктор, той е страховит експерт в козметичната хирургия. Но се опасява, че ще получа некроза и ще би трябвало хирургично да отстраня тъканта от устните си в случай че продължа. "


 
Андреа призна, че съществуват опасности, като инфектиране и нараснала телесна температура, изключително с толкоз доста процедури едновременно, само че това няма да я спре, макар че харесва по какъв начин наподобява сега.
 
„ Харесва ми по какъв начин наподобявам сега, само че към този момент възнамерявам идната процедура. Не бива да съдите хората по външния им тип, тъй като това е усетът им и никой няма право да се наскърбява поради това. Мисля да върша няколко инжекции в един ден отсега нататък, защото това ме прави доста щастлива, " сподели още младата жена.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР