Много хора по природа са добри, но понякога тъмната страна

...
Много хора по природа са добри, но понякога тъмната страна
Коментари Харесай

Как изглежда тъмната страна на всяка зодия

Много хора по природа са положителни, само че от време на време тъмната страна в тях се оказва по-силна, даже и да не желаят. Тя нормално е скрита и се демонстрира единствено в рискови обстановки, по тази причина рядко се приказва за нея.

Донякъде проявленията й се дължат и на зодиакалния знак на човек. Всяка зодия има своя дял от позитивни и негативни черти, само че ги демонстрират по друг метод.

Ето и по какъв начин всеки знак в зодиака демонстрира тъмната си страна:

Овен

Тези хора са склонни да стават извънредно зли и нараняващи, когато нещата не вървят по техния метод. Ако не са удовлетворени, те могат да просълзят очите на индивида с грубите си думи. Агресивността, с която те подхождат в избрани обстановки, е доста огромна. Дори могат да бъдат избрани като грубияни. По-добре не се забърквайте с тези хора, когато демонстрират тъмната си страна. Способни са да кажат нещо, за което ще съжаляват, когато се успокоят.

Телец

Телците са необикновено упорити и материалисти. Те могат да бъдат извънредно суетни и повърхностни на моменти и да се концентрират единствено върху материалните неща. Тези хора даже биха избирали своите другари или половинки по обществения им статус. Ако не отговаряте на стандартите им, бързо ще бъдете отхвърлени.

Близнаци

Близнаците са склонни да отнесат враждата си в гроба със себе си. Те в никакъв случай не простят и не не помнят и ще стигнат до всичко, с цел да накарат врага си да страда. Ако ги обидите, това значи край. Никога повече няма да сближите връзките си. Тези хора са способни да приключат връзката си с всеки един човек вечно.

Рак

Раците са хитри, остри и манипулативни. Те могат елементарно да промият мозъка на хората, с цел да си свършат работата и могат да предадат близки, когато е належащо. Не е добре да им се доверявате напълно, тъй като може да станете следващата им жертва.

Лъв

Тяхната преобладаваща персона може да се трансформира в тирания, в случай че нещата не вървят съгласно тях. Те са необикновено пламенни и шумни и от време на време могат да бъдат много арогантни и груби. Те ще желаят всичко да се случва по техния метод. Това не всеки път ще се хареса на останалите хора. Затова внимавайте и се пазете нещата да не отидат прекомерно надалеч, когато нескрито е тяхната тъмна страна.

Дева

Девите са склонни да демонстрират неконтролируемо владеене към обичаните си хора. Тяхната ревнивост може да стигне до крайни равнища, с цел да навреди на обичания човек. За тях любовта може да бъде мъчителна. Тя е нещо, което те употребяват, с цел да управляват обичания си човек. Това води до доста раздели. Те не могат да се оправят с манията си за надзор.

Везни

Везните от време на време могат да бъдат доста егоистични. Те са нарцистични същества, които не могат да надвишават себе си и постоянно се слагат на фундамент. Трудно споделят нещата с другите. Ако имат някаква облага, те я желаят единствено за себе си не биха споделили нищо даже с най-близките си.

Скорпион

Тъмната страна на Скорпиона е известна за мнозина. Тези хора имат неприятен темперамент. Гневът им е неконтролируем и цялостен с експанзия. Това може да докара до разрушение на връзки и да ги отдалечи от околните им. Физическата разпра не е изключена, в случай че се стигне до спор на ползи сред двете страни.

Стрелец

Тъй като Стрелците не мислят, преди да кажат нещо, езикът им може да изплюе доста обидни и груби думи. Това може да провокира огромни кавги. Не една и две връзки са били разрушени, тъй като тези хора не знаят по кое време да замълчат. После съжаляват за стореното, само че нормално, когато към този момент е късбо.

Козирог

Амбициозни и стимулирани души, Козирозите ще създадат всичко, с цел да изпълнят фантазията си. Те са подготвени на немислими неща, с цел да реализиран това, което желаят, даже и да покажат тъмната си страна.

Водолей

Те могат да бъдат откъснати от обстановки и хора, което им разрешава да нараняват другите и да ги мачкат, с цел да реализиран задачата си. Дистанцирането е тъмната им страна.

Риби

Когато са влюбени, хората, родени под знака на Риби, ще създадат всичко, с цел да завоюват този човек, който харесват. Те имат способността да го дебнат или да го тормозят, с цел да привлекат вниманието му. Понякога даже нещата излизат отвън надзор.

Разбира се, казаното дотук не значи, че всички зодии са неприятни, в противен случай. Просто всяка има своята тъмна страна, която от време на време става ясно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР