Много хора писаха, че Аксел е животно. Не, това е

...
Много хора писаха, че Аксел е животно. Не, това е
Коментари Харесай

Бащата на убитата Андрея от Галиче към Борисов: Той също е баща на дъщеря. Моля този закон да се промени

" Много хора писаха, че Аксел е животно. Не, това е засегнатост към животните, тъй като даже животните не биха постъпили толкоз неприятно! Това съобщи в ефира на bTV Асан Руменов, татко на изнасилената и убита Андрея от Галиче, представен от Блиц.  

Запитан дали съжалява, че не се е върнал по-рано от гурбет, бащата сподели: " Съжалявам. Казах на Андрея., че, в случай че пожелае, ще се върна. Това стана малко преди да стане най-лошото. Аз разбирах сложната обстановка, която се задава. Въпреки че с цялата си душа и сърце искаше, тя ми сподели, че е по-добре да остана. Исках да остана до май, когато бе нейният абитуриентски бал и по-късно да се върна в България, където си бях направил проект ".

Относно 17-годишния Аксел Олегов, упрекнат в убийството на щерка му, Асан съобщи: " Виждал съм го, само че тук не приказваме за човек и не би трябвало да се съди по човешките закони. Стана тъкмо противоположното - аз като нейн татко, братчето й и изобщо цялото общество сме потресени, а " единственият, който има право ", е той, тъй като няма прословутите 18 години ".

На въпрос какво ще направи, в случай че се срещне очи в очи с килъра на Андрея, бащата отговори: " Ако се срещна очи в очи с него, въпреки че аз не съм наранявал и минимум нито едно създание, не знам. Баща съм въпреки всичко. Не желая, защото не знам каква ще е реакцията ми. Винаги съм имал сложни моменти в живота си и съм казвал, че може да стане по-лошо, само че в този момент - няма по-ужасно нещо от това. Това е най-лошото, което може да се случи на един татко - да загуби детето си ". " Понеже е малолетен, Аксел може да получи най-много 12 години. Той, когато излезе, още веднъж ще бъде палач и няма да спре да бъде палач. Това е човек, който носи гибел и тази гибел може да почука на вратата на всеки един ", добави мъжът.

" Искам да се обърна към премиера, той също е татко на щерка. Искам да му кажа, че един обезверен татко желае детето му да има покой на небето. Много апелирам този закон да се промени. Всички го желаят. Цялото общество е потресено ", сподели още Асан.

Запитан какво ще прави отсам отсега нататък, бащата съобщи: " Трябва да намеря сили за другото си дете. Ако нямах друго дете, несъмнено нямаше да желая да пребивавам. Докрай ще се боря за тази присъда и този закон, който пази убийците ". 
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР