Много хора от тясното обкръжение на Борисов неотдавна искаха да

...
Много хора от тясното обкръжение на Борисов неотдавна искаха да
Коментари Харесай

Цветанов: Не мога да възприема Борисов като евроатлантик

Много хора от тясното обграждане на Борисов наскоро желаеха да го видят в пандиза. От първо лице мога да кажа, че Теменужка Петкова, Томислав Дончев и Бойко Борисов имаха срещи с хора от забранителния лист. Те обслужиха ползите на Владимир Путин. Това съобщи в изявление за СТУДИО БАНКЕРЪ ръководителят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов.

„ Не мога да си показва каква ще бъде политиката на взаимното ръководство на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, в случай че всичко изговорено по автомагистралите, по злоупотребите стане факт. Нали би трябвало да се носи отговорност и от Николай Нанков, и от Петя Аврамова “, съобщи Цветанов.

„ Ако Продължаваме промяната -Демократична България са поредни в желанията си, би трябвало да има следствие за „ Турски поток “, където отидоха 3 милиарда лева и този проблем беше част от политическите акции на обединението “, каза Цветан Цветанов.

„ Лично аз не мога да възприема Борисов като евроатлантик “, безапелационен бе ръководителят на Републиканци за България.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР