Много хора останаха блокирани повече от 5 часа в тунела

...
Много хора останаха блокирани повече от 5 часа в тунела
Коментари Харесай

Инцидент под Ламанша: Десетки хора бяха блокирани повече от пет часа


Много хора останаха блокирани повече от 5 часа в тунела под Ламанша. До случая се стигна откакто трен от Кале до Фолкстоун аварира в най-дългия подводен тунел на Земята. В последна сметка те бяха трансферирани на различен трен и отведени до терминала в Обединеното кралство.

Десетки пасажери останаха блокирани в продължение на часове в тунела под Ламанша, откакто влакът от Кале за Фолкстоун се повреди. Наложило се е да вървят по спешния сервизен тунел сред Обединеното кралство и Франция.

Хората са били евакуирани през тунел за незабавна помощ, откакто е трябвало да изоставят транспортните си средства и в последна сметка са били трансферирани на заместващ товарен влак и откарани до терминала в Англия.   

Сигнал за случая е пристигнал, откакто алармите на влака са се присъединили и занапред ще проверяват аргументите. Всички, които са се намирали във влака, са били трансферирани след 5 часа " в сходство с процедурите за сигурност и като мярка за обезпечаване на комфорт ", обявиха от Управата на влака " Шатъл ", която транспортира коли през тунела.

Според пасажерите спешният тунел е бил отблъскващ и обстановката напомняла апокалиптичен филм. Просто вървите в бездната, без да знаете какво се случва. Всички трябваше да останем под морето на огромна опашка, описаха пострадали.

Влакът транспортира пасажери и техните транспортни средства сред Фолкстоун във Англия и Кале във Франция. С дължина съвсем 38 км тунелът под Ламанша има най-дългата подводна секция от всички тунели в света.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР