Много хора още не могат да проумеят как е възможно

...
Много хора още не могат да проумеят как е възможно
Коментари Харесай

Щастливо разведена ли е Емили Ратайковски

Много хора още не могат да проумеят по какъв начин е допустимо мъж да изневери на Емили Ратайковски, а от горната страна на всичко и да се разведе с нея, след три години брак и дете дружно. Факт е обаче, че една от най-сексапилните дами на земята е разведена.
 Емили Ратайковски, High Low with EmRata и какво показа за връзките си с мъжете моделът
Емрата завърши с мъжете, само че не и с дамите

Какво показа за връзките си Емили Ратайковски

Разведена щастливо би добавила самата Емрата и го прави в личния си подкаст High Low with EmRata, където беседва с транссексуалната актриса Томи Дорфман. Томи също претърпя бракоразвод през 2022 година и признава в подкаста, че случилото се с Емили й оказва помощ да се оправи.

" Обичам положителните истории за бракоразвод ", признава 31-годишната Ратайковски и добавя, че към момента пази сватбената си халка. " Всеки път, когато чуя за бракоразвод, си подсещам, че реакцията ми би трябвало да е: О, какъв брой тъжно! Но споделям на хората: Браво на теб! ".

Моделът добавя, че не счита, че разводът е нещо неприятно. " Познавам доста хора, които са в нещастни бракове от години, тъй като ги е боязън да се разведат. Не считам, че това е прекрасен метод да прекарваш живота си. "

Емили Ратайковски се омъжи за продуцента Себастиан Беър-Маклард през 2018 година През март 2021 година се ражда синът им Силвестър, а през септември 2022 година Ратайковски подава молба за бракоразвод. Като причина медиите акцентират " систематичните " изневери на Беър-Маклард.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР