Много хора обръщат внимание на поличбите в ежедневието. Да намериш

...
Много хора обръщат внимание на поличбите в ежедневието. Да намериш
Коментари Харесай

Какво означава да намерите някое от тези 4 неща на улицата

Много хора обръщат внимание на поличбите в всекидневието. Да намериш нещо на улицата има разнообразни скрити смисли, според от самия предмет. В последна сметка, сигналите и „ уликите ” са на всички места, би трябвало единствено да отворите съзнанието си, с цел да ги забележите.
1. Карта за игра
Да намериш една или повече карти за игра е тъкмо толкоз магично, колкото и картите Таро. Всъщност, с цел да разберете смисъла на картата, която сте намерили, би трябвало да се обърнете към магията на Таро. Пиките са най-трудни за интерпретация – те значат борби и трудности, които могат да оказват помощ, само че и да наранят (като нож с две остриета), тежки решения и сложни избори. Каро пък дава материална и психическа поддръжка, в случай че минавате през трансформация.
2. Монета
Много хора си мислят, че стотинките на улицата са на шанс. Но в множеството страни по света не мислят по този начин. Щом монетата е изгубена, значи предходният собственик евентуално е имал неприятен шанс с парите. Още по-лошо, в случай че приберете „ късметчето ” в портфейла си – силата на лесните и открити пари е доста нестабилна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР