Много хора не вярват, че лошите мисли на другите могат

...
Много хора не вярват, че лошите мисли на другите могат
Коментари Харесай

6 начина да предпазите любовта си от зли очи

Много хора не имат вяра, че неприятните мисли на другите могат да навредят на любовта им и въобще на нещо, обвързвано с персоналния им живот. Има обаче мощна сила, която злобата и завистта излъчват и тя по някакъв метод може да повлияе върху връзката ви. Ето по какъв начин да се предпазите.
1. Не показвайте доста фотоси – макар че несъмнено постоянно се изкушавате да качвате влюбени фотоси с половинката си, несъмнено би трябвало да започнете да го вършиме по-рядко. Всеки може да види щастието ви, да гледа фотографията ви дълго време, до момента в който индивидът, който го прави изпитва злоба и отрицателни страсти.
 8 персонални неща, които НИКОГА не трябва да споделяш 8 персонални неща, които НИКОГА не трябва да споделяш
В манталитета на българите е заложено да описват целия си живот и проблемите си, даже от време на време още на първа среща с съвсем чужд чо...
2. Носете тюркоаз – силата на камъните е огромна и е добре да ги познаваме добре, с цел да знаем кой камък от какво може да ни защищити и каква сила носи със себе си. Тюркоазът е камък, който носи здраве, благополучие и защищава любовта, която имате. Можете да го носите в портмонето си или да си купите красиво украшение, което постоянно да е с вас.
3. Разказвайте по-малко – не разказвайте наляво и надясно какъв брой необикновено щастливи сте. Много хора желаят да имат това, което имате и вие, а от време на време неумишлено могат да ви завидят и да ви изпратят неприятна сила. Казвайте единствено толкоз, колкото е нужно, а щастието – споделяйте без граници сред вас и вашата половинка.
4. Дръжте проблемите си заключени вкъщи – даже, в случай че сега връзката ви претърпява промени и имате проблеми, в никакъв случай не ги споделяйте с другите. Винаги би трябвало да решавате и хубавото, и неприятното единствено между тях.
5. Казвайте молитва вечер – даже да не сте религиозни или да не знаете каква тъкмо молитва може да казвате, която да пази любовта ви, това няма никакво значение. Думите и мислите, които изпращаме към Вселената са задоволително мощни тогава, когато идват от сърцето. Благодарете за това, което имате и се помолете то постоянно да е с вас. Представяйте си щастливото бъдеще, изричайте желанията си на глас и изпращайте позивитна сила към Вселената.
 Бебе и любовна приказка за 4 от зодиите през 2021 година Бебе и любовна приказка за 4 от зодиите през 2021 година
Новата година, която напълно скоро ще е тук, ни е подготвила забавни прекарвания и събития, които ще трансформират живота на доста от зоди...
6. Бъдете рационални – никой не може да провали любовта сред двамата души по този начин, както самите могат. Затова бъдете рационални – обичайте се, подкрепяйте се, бъдете си правилни и говорете доста за всички хубави и неприятни неща в живота си. Бъдете един до различен и ценете любовта си – няма по-сигурен метод да я запазите вечно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР