Много хора, които празнуват Деня на Свети Патрик днес ще

...
Много хора, които празнуват Деня на Свети Патрик днес ще
Коментари Харесай

Хората не могат да се споразумеят за правилния начин за провеждане на предизвикателството на Гинес в разгорещен спор

Много хора, които честват Деня на Свети Патрик през днешния ден ще се опитат да вземат участие в предизвикването на Гинес - само че коя версия ще следвате?

Денят на Свети Патрик се отбелязва всяка година на 17 март по целия свят, само че изключително в Северна Ирландия и Ирландия, където е формален празник. Самият ден уважава светеца на Ирландия Свети Патрик, само че нормално се възприема като световен празник на ирландската просвета - с паради, храна, питиета и всичко зелено.

Изчислено е, че цели 13 милиона халби Гинес, която постоянно се счита за национална напитка на страната, ще се употребява през днешния ден. И доста от тези, които пият халба от емблематичния стаут ​​днес, без подозрение ще бъдат поканени да вземат участие в предизвикването на Гинес.

Въпреки това, преди да пропилеете халбата си, може да желаете да изясните каква е тяхната версия на разпоредбите - тъй като наподобява, че хората не могат да се съгласят. Накратко, предизвикването на Гинес включва пиянство на халба, до момента в който не мислите, че линията теч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР