Много хора имат проблеми с киселините в стомаха, дори когато

...
Много хора имат проблеми с киселините в стомаха, дори когато
Коментари Харесай

Най-добрите билки срещу киселини в стомаха

Много хора имат проблеми с киселините в стомаха, даже когато внимават с какво се хранят. Стомашните киселини са изключителни неприятни и с изключение на от медикаменти те от време на време може да се повлияят и от билки и растения, които имат лечебни свойства против този дискомфорт.
Лайка

Лайката е лечебно растение, което се употребява постоянно при разнообразни болести. Чаша чай от лайка може да има успокоителен резултат върху храносмилателния тракт. Ако имате алергия към амброзия, не използвайте лайка.

Джинджифил

Коренът на растението джинджифил е друга добре позната билка, която облекчава неразположението в стомаха. Използва се от епохи като национално лекарство против киселини. Женско биле

Женско биле, наричано още сладостен корен или сладник, е тип растение от семейство Бобови. Женско биле подкрепя образуването на слуз в стомаха, успокоява възпалението и понижава въздействието на разнообразни фактори, които нервират чревната лигавица. Намалява спазмите в храносмилателния тракт. Укрепва чревната лигавица и усилва нейната резистентност против солната киселина.

Мащерка

Ако ви подхожда миризмата и усета на тази билка и фалшификация, можете умерено да ѝ се доверите. Тя освен ще ви лиши от киселините, а и ще потисне гаденето и даже ще отстрани болките в стомаха ви.

Мента

Ментата сполучливо контролира стомашните киселини и има противовъзпалителен резултат. Също по този начин има прелестен и пресен усет. Бял равнец

Билката оказва помощ при мощни стомашни киселини, газове и други стомашни неразположения. Чай от бял равнец ще облекчи неразположението от киселините в стомаха.

Ангелика

Тази билка е сравнявана даже с женшена. Перфектно работи на храносмилането и оказва помощ при колики. Успокояващото ѝ деяние се дължи главно на наличието на валерианова киселина. ВАЖНО! В огромни количества тази билка е отровна и може да повлияе върху кръвното налягане и дишането.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР