Много хора гледат на Коледа като на нещо като генерална

...
Много хора гледат на Коледа като на нещо като генерална
Коментари Харесай

5 важни неща, които трябва да направите преди Коледа

Много хора гледат на Коледа като на нещо като генерална подготовка за Нова година. Но този празник е друг. Нова година е светско събитие, а Коледа – огромен набожен празник, който се чества със фамилията. Затова би трябвало да се подготвите за него по специфичен метод.
Помолете се
Смирете се и се помолете за здравето и благоденствието на вас и вашите близки. Направете го, даже и да не сте вярващи. Ще видите, че резултатът е лечебен. Добре е да се помолите и за всички, които се нуждаят от поддръжка. Така ще пречистите душата си от неприятни мисли и ще се настроите уместно за празника.
 Ароматните свещи, които трансформират настроението в дома ви Ароматните свещи, които трансформират настроението в дома ви
Ароматът е освен това от това, което си мислим: Той е врата към мемоари, прекарвания и страсти. Нашата сетивна система е обвързвана с ем...

Отделете време за щедрост
Новогодишните и коледните празници са дни, изпълнени с наслада и чудо. Тази наслада би трябвало да бъде споделена и с тези, които са лишени от нея. Благотворителни базари и панаири се организират на всички места, само че в епидемиологичната конюнктура може да се ориентирате към щедрост в интернет. Винаги ще откриете някоя добра идея, за която да отделите дребна сума - сираци, самотни възрастни хора, деца с увреждания, небогати многодетни фамилии и по този начин нататък. Толкова доста човешки души се нуждаят от съпричастност и помощ, че надали ще ви бъде мъчно да изберете.
Сключете мир с всички и простете
Исус Христос прикани хората да се обичат. Затова в навечерието на Коледа е признато да простите на всички – даже на тези, които са ви наранили надълбоко, както и на враговете си.
 Три прелестни хрумвания за дарове с идея за тази Коледа Три прелестни хрумвания за дарове с идея за тази Коледа
Едно от нещата, които като че ли в България не сме осъзнали, е че с парите си освен можем да купим дарове, само че и да подкрепим дадена...
Освободете си време за празника
За да посветите цялото си време на подготовката за празнична вечеря на Бъдни вечер и Коледа, би трябвало да отметнете всички тези неща, които са наложителни за извършване. Така ще си освободите междина за декорация, готвене и изобщо цялостна подготовка за светлия празник.
Обърнете внимание на децата си
Децата обичат Коледа и обвързваните с нея дарове, празнична суматоха и скъпите на сърцето посетители. Ако включите малчуганите в подготовката за празника, тържеството ще е доста по-вълнуващо.
Следвайте тези простички препоръки и изпълнете сърцето си с любов и добрина. Коледното знамение сигурно ще ви споходи!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР