Много хора биха го нарекли изродско и ще са прави.

...
Много хора биха го нарекли изродско и ще са прави.
Коментари Харесай

Ето я дъщеричката на Джино Бианкалана: Малката празнува първия си РД без баща си! (СНИМКИ на Кристиана и Данаила)

Много хора биха го нарекли изродско и ще са прави. Кой естествен татко би пропуснал първия рожден ден на детето си - стига да е жив, несъмнено. Е, Джино Бианкалана е жив и да е жив и здрав, само че постъпката му е отвратителна. Неговата единствена дребна принцеса Данаила стана на годинка, без баща й да я прегърне.

Малката имаше прелестно детско празненство и си личеше, че някогашната на Джино - Кристиана Канева се е погрижила всичко да е изпипано и да върви по ноти. Разбира се, родителите й са тези, които свършиха цялата работа дружно с нея, тъй като, както към този момент се разбра, те гледат момиченцето дружно с дерматоложката, откакто се раздели с Бианкалана.

По това време някогашният брат тръбва да е в Щатите, където офейка поради голям брой насъбрани задължения към разнообразни хора, които взимал като топла франзела, само че не можел да се разплати.

" Тоя Джино се оказа пъклен несериозник и горката Кристиана, дето му се върза. Колко пъти се разделяха, караха се, а тя постоянно му прощаваше и му даваше още един късмет, тъй като го обичаше и тъй като искаше детето им да има обикновено семейство. Днес не желае да чува за него и е напълно права. По-добре да си гледа детето сама, в сравнение с с този глупак ", разясняват близки до Канева източници.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР