Много гости идват за неделната програма на София филм фест

...
Много гости идват за неделната програма на София филм фест
Коментари Харесай

Голи македонки на кинофеста в Пловдив днес

Много посетители идват за неделната стратегия на София филм фест в Пловдив. Малин Кръстев идва да показа новия филм „ Добрият водач “ , в който той е основен воин. Любимият български артист играе работещ като таксиджия мъж в Златни пясъци. Той се пробва да събере пари и да възвърне връзката със фамилията си, което живее във Финландия. Прожекцията на кино лентата е от 18 часа.

Късният филм е северномакедонската продукция „ Каймак “ . За среща с пловдивската аудитория идват режисьорът Милко Манчевски, както и актьорите Александър Микич, Ана Стояновска и Яне Кьортошев. Откровена, ексцентрична и затрогваща любовна история, само че и рецензия на нелибералното двуличие.Чрез проучване на безконечното търсене на любовта Каймак визира доста по-мрачни проблеми – сурогатното родителство, изневярата, ролята на дамата в фамилията и обществото, трафика на хора и половата независимост.

Серията посетители не престават и в понеделник за прожекцията на „ Анна “ , когато в Пловдив ще дойдат режисьорът Боримир Илков – Боно и Радина Кърджилова.

„ София филм фест в Пловдив “ е част от Културния календар и се организира с поддръжката на Община Пловдив. Билетите са на цена от 9 лв. и 8 лв. понижени за учащи и студенти. Карта за 6 прожекции е 48 лв.. Пълната стратегия и билетите очаквайте от петък на kinolucky.com и на касите на LUCKY Дом на киното.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР