Много голяма сензация може да се случи на тенис турнира

...
Много голяма сензация може да се случи на тенис турнира
Коментари Харесай

Рафаел Надал идва в България за Sofia Open?

Много огромна сензация може да се случи на тенис шампионата Sofia Open 2020 и в него да забележим не кого да е, а Рафаел Надал, написа " Блиц ". Матадора, който изравни Роджър Федерер по брой извоювани трофеи в Шлема – 20, има късмет да приключи годината на първото място в международната класация, където там е Новак Джокович.

При състояние, че Ноле не вземе трофея на шампионата във Виена, който върви сега, а Надал взе участие в София и ликува на българска територия, тогава ще има промяна на върха. Там ще застане испанецът, а сърбинът ще спадне до втората позиция.

Рафа и екипът му ще изчакат развоя на събитията във Виена и в случай че Джокович не победи там, съвсем несъмнено ще забележим Надал за първи път в България.

В същото време уредниците на шампионата Sofia Open, който ще бъде най-силното издание в последните пет години, се надяват да видят и Григор Димитров.

Григор към момента не е дал отговор, въпреки че му е непокътната „ уайлд кард “, само че родните почитатели се надяват да вземе позитивно решение и да зарадва цяла България.

Турнирът ще се организира от 8 до 14 ноември в столичната зала „ Арена Армеец “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР