Много глупости се изговориха тези седмици. Сред хората съм, които

...
Много глупости се изговориха тези седмици. Сред хората съм, които
Коментари Харесай

Радан: Изборите са опасен вариант, много глупости се изговориха

Много нелепости се изговориха тези седмици. Сред хората съм, които предизвестяват, че изборите са рискова обстановка, сподели евродепутатът Радан Кънев в " Лице в лице " по Би Ти Ви. 

Това държавно управление бе вярно решение. Гарантираше принадлежността на страната към Европейския съюз, изясни Кънев.

Според него българската стопанска система бе разтърсена от корупционен напън. Парламентът работи в избирателен режим, може да одобри някои закони. Започнаха следствия, в дребни крачки, само че се вършиха. Всичко това стопира за неопределен срок, разяснява евродепутатът.

За България всичко стартира след датата на парламентарните избори, не свършва тогава, сподели той. 

Няма страна, която да е даже на половина толкоз изостанала, колкото сме ние, съобщи Кънев. Какво вършим ние като общество, откакто сме сложени в тази сериозна обстановка?, пита евродепутатът. Българското наличие в Европейския парламент е несъмнено. Няма да позволи дебатът за европейската политика да бъде забулен от кухненския спор за националната политика, безапелационен бе Радан Кънев. 

Г-н Главчев отлично може да бъде министър председател. Въпросът е да приказваме доста съществено по какъв начин да преодолеем най-бързо тази вреда и да се върнем на релсите за промени, сподели той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР