Много геймъри очакваха на изложението Computex 2018 (5-9 юни) Nvidia

...
Много геймъри очакваха на изложението Computex 2018 (5-9 юни) Nvidia
Коментари Харесай

Computex 2018: Новото поколение GeForce – след време, но идват големи G-Sync екрани



Много геймъри чакаха на ревюто Computex 2018 (5-9 юни) Nvidia да разгласи своето последващо потомство графични чипове. Йесен Хуанг, основният изпълнителен шеф на компанията, обаче попари тези очаквания. По думите му новите артикули от серията GeForce няма да видят бял свят още много време.

На конференция, извършена в границите на ревюто, компанията анонсира компютъра за вгражданне в роботи Jetson Xavier. Той е основан на шест процесора, измежду които Volta Tensor, общо осем ARM64 ядра, както и ускорители за надълбоко академик и различаване на изображения.

Прочетете още: 66,4% годишен растеж на продадените графични карти регистрира Jon Peddie Research

По-голямата част от конференцията на компанията бе отдадена на дълбокото учене, изкуствения разсъдък и други нови неща, върху които са се фокусирали там. Нищо не се чу за утоляване на геймърския апетит за повече продуктивност.

Добрата вест (за геймърите) че огромните екрани за игри (Big Format Gaming Displays – BFGD), за които компанията приказва за известно време ще се появят на пазара до края на годината. Това ще са 65-инчови 4К HDR екрани, оборудвани с G-Sync модули.

Що се отнася до видеокартите, би трябвало да се има поради, че компанията в никакъв случай не е споделяла информация за това по кое време ще дойде идващото потомство GeForce артикули. По всяка възможност информация за няма да се появи и идната седмица на ревюто за електронни занимания E3 (12-14 юни).

Споменатото от Йенсен Хуанг “доста време” би могло да значи очакване до юли и август, каквито са най-новите клюки. Това фразеология обаче може да се разтегне и до края на тази година или даже началото на идната...
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР