Много футболни емоции ще предизвика програмата на DIEMA XTRA през

...
Много футболни емоции ще предизвика програмата на DIEMA XTRA през
Коментари Харесай

Старт на Висшата лига и важни родни дербита по DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA през август

Много футболни страсти ще провокира програмата на DIEMA XTRA през август. Зрителите ще могат да гледат онлайн в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 значими футболни срещи от българския шампионат, старта на новия сезон в британската Висша лига и шампионата за Купата на Германия. Най-вълнуващото от света на спорта е налично и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA, където против абонамент потребителите могат да следят в действително време и в HD качество спортните канали. Всички най-интересни съревнования ще бъдат излъчени и като обособени събития, които могат да се закупят единично. 
 
Горещи футболни конфликти ще има в родната efbet Лига. На 10 август следва дуел сред стартиралия обещаващо под управлението на Петър Хубчев Левски и един от някогашните му клубове и кандидат за топ 4 Берое. Мачът е по DIEMA SPORT от 20:30. В същия час и по същия канал последвалата неделна вечер ще бъде разпалена от дербито сред двата най-хубави тима през миналия сезон – първенеца Лудогорец и ЦСКА. „ Орли ” и „ армейци ” не престават битката и с натоварената си стратегия, защото не стопират да преследват място в групите на Лига Европа.
 
Само четири дни остават до подновяването на най-очакваното клубно футболно състезание.
 Диемите
На 9 август от 22:00 ч. вицешампионът на Англия и отличник на Европа Ливърпул семейства на новака Норич Сити в първата среща от дебютния кръг на сезон 2019-20. Футболистите на Юрген Клоп преклониха глава пред Манчестър Сити още един път, откакто позволиха проваляне за трофея Къмюнити шийлд, само че това се чака да разпали искрата в тях даже по-силно за спиране на 30-годишния блян за нов допир с купата на страната. Големият противник на „ мърсисайдци ”, Манчестър Юнайтед, стартира вкъщи с носителя на Лига Европа Челси  на 11 август от 18:30. На 17 август от 19:30 в пряк конфликт се изправят Манчестър Сити и Тотнъм Хотспър, а на 24 август от 19:30 ч. следва вълнуващият дуел Ливърпул – Арсенал. Всичко това феновете на футболната игра могат да проследят по DIEMA SPORT 2.
 
Летният месец ще предложи още първокласен европейски футбол с мачове от шампионата за Купата на Германия. Състезанието започва на 9 август от 21:45 ч. със срещата сред Юрдинген и съществено подсиления Борусия Дортмунд, който подчини Байерн Мюнхен в дуела за Суперкупата. На 12-ти Енерги Котбус ще опита да в профил „ баварците ” на Нико Ковач в ефира на  DIEMA SPORT 2 още веднъж в 21:45.-->
 Диемите
Средата на месец август води със себе си и следващото издание на шампионата за Купата на Лигата на Англия.
 
Проследете най-интересните спортни събития през август онлайн в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР