Много фенове на Барселона са категорични, че вече Неймар е

...
Много фенове на Барселона са категорични, че вече Неймар е
Коментари Харесай

Феновете на Барса: Легенда е Педро! Неймар? Просто един от многото...

Много почитатели на Барселона са безапелационни, че към този момент Неймар е по-антипатичен за тях даже от Луиш Фиго, който през 2000-та година смени клуба с огромния противник Реал (Мадрид). В Каталуния към този момент махат лика на Ней от всички рекламни банери на Барса. В обществените мрежи пък се лее " обич " към него...

" Легенда на Барселона е Педро! Неймар Джуниър е просто един от многото! ", безапелационни са последователи на " блаугранас " във " Facebook " групата FC Barcelona - Blaugrana Central. Членовете там са повече от 400 000.

Феновете разгласяват статистиката на двамата футболисти в Барса. Тя сочи, че бразилецът е вкарал 105 гола, а Педро - 99. Неймар е наказвал Реал 3 пъти, а испанецът - 5 пъти. Четири пъти Ней е бил прецизен във край. Педро го води и по този индикатор - 5 попадения в пряк мач за трофей. Джуниър си потегля от " Камп Ноу " с общо 10 трофеи и купи, а Подро го направи с 20. Юношата на каталунците беше продаден на Челси, тъй като не остана място за него в нахлуване, където се изявяваха Меси, Суарес и точно Неймар.

 Неймар мина прегледи в ПСЖ, каталунците го
Неймар мина прегледи в ПСЖ, каталунците го " заличиха " изцяло

Изследванията са били в родината на Кристиано Роналдо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР