Много емоции предизвика приготвянето на оригинална италианска рецепта от италиански

...
Много емоции предизвика приготвянето на оригинална италианска рецепта от италиански
Коментари Харесай

Шеф Ангелов мята чиинии на пода в Хелс Китчън

Много страсти провокира приготвянето на истинска италианска рецепта от италиански началник в предаването “Хелс Китчън ” по Нова телевизия. Стигна се до такава степен, че началник Виктор Ангелов трошеше чинии с едни размах, хвърляйки ги на пода. Само двама от аления тим завоюваха утвърждението му.



Ситуацията се изнерви през цялото време, когато любимката на публиката Цветомира претърпя нервозен срив, че не може се оправи с изчистването и обработката на лаврак. Тя се разплака, а началник Ангелов я прати в склада да се успокои. След това тя подготви на половина рецептата и се наложи за наказване да готви цяла нощ.



Най-голям гняв изпита началник Ангелов от Вероника, която не съумя да направи съвсем нищо. Като чу, че е маникюристка и е пристигнала в играта да се учи, водещият не устоя: “За какво си тука? Това да не ти е някакво празненство? Да ти наподобявам на ш***н диджей?! ”, развика се началник Ангелов и запрати чинията на пода.



Той употребява и циничен език и на британски, сърдит от представянето на участниците. В последна сметка обаче призна на двама положителния резултат - Станислав и Виолета. Той даже придърпа Станвислав и му призна: “Кефиш ме! ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР