Много емоции имаше във вчерашния ден на Летище София. Осем

...
Много емоции имаше във вчерашния ден на Летище София. Осем
Коментари Харесай

Стотици българи успяха да се приберат у дома от Англия за празниците

 Много страсти имаше във вчерашния ден на Летище София. Осем полета съумяха да докарат наши сънародници от Англия в точния момент за празниците. Същевременно част от блокираните при Дувър също съумяха да се качат на ферибота.

За да прегърне внука си на Бъдни вечер Димитрия пътува над 20 часа. След анулиран полет и изгубила вяра, че ще е вкъщи за празниците, тя съумява да откри място в един от изключителните полети от Лондон.

" От Шотландия идвам, от през вчерашния ден пътувам, в 6 часа съм тръгнала. Трябваше да пътувам през Единбург и Лондон “, споделя тя.

Да прегърнат околните си през днешния ден съумяха и стотици други наши сънародници. Които през целия ден пристигаха с полети от Острова.

Коледата вкъщи обаче е била до последно под въпрос за всички тях. Михаела споделя, че е намерила билети доста мъчно. Преди прегръдките, пътуващите получиха наложителни антигенни проби.

" Като пристигнахме, ни взеха с два рейса, по-късно ни направиха бързи антигенни проби “, описа Кристиян.

" Организацията е доста бърза. Изтеглят ни по 10-20 индивида едновременно, по-късно на всеки се прави тест и откакто си получите резултата от теста, действително ви споделят какъв брой тъкмо ще стоите в изолираност “, изясни Ивон Цветкова.

Бъдни вечер донесе шанс и на блокираните наши сънародници, които прекараха пет дни в капан в британския град Дувър. Голяма част от тях през днешния ден към този момент са съумели да се качат на ферибота към Франция и да продължат пътуването до България.

" И по този начин за 4-5 дни в плен на пристанище Дувър, доста от нас още не могат да повярват, че сме си тръгнали и не можем да разберем кое е по-ценното сега здравето или свободата “, споделят те, представени от " Нова ТВ ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР